Serbian Open: Δεν πάει ούτε στο Βελιγράδι ο Τιμ

Gazzetta team
Serbian Open: Δεν πάει ούτε στο Βελιγράδι ο Τιμ
Λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ο Ντομινίκ Τιμ απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Serbian Open και ελπίζει να επιστρέψει στις αρχές του επόμενου μήνα στο Madrid Open.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ντομινίκ Τιμ στο tour το ημερολόγιο έγραφε 16 Μαρτίου 2021 όταν και στους "32" στο Dubai Open θα ηττηθεί από τον Λόιντ Χάρις.

Ο Αυστριακός που το 2020 κατέκτησε το US Open έχασε το Miami Open, το Monte Carlo Masters και ένα μήνα μετά από τον τελευταίο του αγώνα ανακοίνωσε πως δεν θα πάει στο Βελιγράδι και πως ελπίζει να επιστρέψει στη Μαδρίτη (3-9/5).

Ο λόγος; Κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. «Το 2021 δεν πάει όπως θα ήθελα. Δυστυχώς, έπρεπε να ακυρώσω την επιστροφή μου από το τουρνουά του Βελιγραδίου, της πόλης του Τζόκοβιτς, την επόμενη εβδομάδα.

Είχα ενοχλήσεις στο γόνατο και έπρεπε να πάω στον γιατρό για να το ελέγξει. Δεν είναι κάτι σημαντικό, όμως έπρεπε να το φροντίσω. Σίγουρα δεν είμαι σε θέση να παίξω την ερχόμενη εβδομάδα. Λυπάμαι πολύ, επειδή ανυπομονούσα να αγωνιστώ σ' αυτό το τουρνουά.

Ελπίζω να μπορέσω να αγωνιστώ στο Βελιγράδι το 2022. Η επιστροφή μου στο tour αναβέλλεται μέχρι τη Μαδρίτη. Όχι αργότερα απ' αυτό, γιατί θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση στις αρχές του Μαΐου», δήλωσε ο Ντομινίκ Τιμ που παραμένει στο Νο4 κόσμου.

Τώρα όσο αφορά το Serbian Open που αρχίζει στις 19/4 στο Βελιγράδι εκεί θα δούμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ματέο Μπερετίνι, τον Ασλάν Καράτσεφ και τους Ντούσαν Λάγιοβιτς και Φιλιπ Κραϊνοβιτς όχι όμως τους Τιμ, Μονφίς, Βαβρίνκα και Τσόριτς που απέσυραν τη συμμετοχή τους.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα