Mexican Open: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids)

Mexican Open: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids)
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκλεισε με 6-4, 6-3 τον Λάζλο Τζέρε και συνεχίζει στους "8" στο Mexican Open. Φανταστικός Λορέντζο Μουσέτι.

Στους "8" του Mexican Open προκρίθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός επικράτησε με 6-4, 6-3 του Σέρβου Λάζλο Τζέρε και θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Ρουντ με τον Γκρίκσπουρ για μια θέση στους "4" στο Ακαπούλκο.

Στα προημιτελικά με ανατροπή προκρίθηκε ο 19χρονος Λορέντζο Μουσέτι αφού επικράτησε με 2-6, 6-3, 7-6 (1) του Φράνσις Τιαφό και θα παίξει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που απέκλεισε με 6-4,6-2 τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Τζέρε προηγήθηκε με 2-0 με μπρέικ αλλά ο Ζβέρεφ το πήρε πίσω για το 2-1. Νέο μπρέικ από τον Σέρβο για το 3-1 και μπρέικ στο μπρέικ από τον Γερμανό για το 3-2.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα πετύχει μπρέικ στο 9ο γκέιμ (5-4) και θα κλείσει το σετ στο σερβίς του.

Μπρέικ (1-0) στο ξεκίνημα του 2ου για τον Γερμανό αλλά ο Σέρβος θα το πάρει πίσω για το 1-1. Ο Ζβέρεφ θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 2-2 και μετά από πολύ κόπο ο Τζέρε θα πάει στο 3-2.

Νέο μπρέικ και 4-3 για τον Ζβέρεφ ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει σ' ένα ακόμη μπρέικ για το 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα