Abu Dhabi Open: Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αγώνας Σάκκαρη - Γκάουφ

Gazzetta team
Abu Dhabi Open: Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αγώνας Σάκκαρη - Γκάουφ
Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Κόκο Γκάουφ είναι 5ο στο κεντρικό κορτ στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ζωντανή μετάδοση από το Cosmote Sport.

Το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος του Σαββάτου στο κεντρικό κορτ στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι είναι αυτό της Μαρίας Σάκκαρη με την Κόκο Γκάουφ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είναι στο Νο22 θ' αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα (Νο48) στον 2ο γύρο με έπαθλο μια θέση στους "16" στο τουρνουά WTA 500 που είναι το πρώτο στο 2021.

Το πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο στις 08:00 με τον αγώνα της Ριμπάκινα με την Γουάνγκ και ακολουθούν τα παιχνίδια της Πλίσκοβα με την Γκασάνοβα, της Ζβονάρεβα με την Σβιτολίνα και της Μουγκουρούθα με την Σάνοβιτς.

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την 16χρονη Αμερικανίδα θα αρχίσει μετά από τις 15:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport. Στον επόμενο γύρο η νικήτρια θα παίξει είτε με την Μουγκουρούθα είτε με την Σάνοβιτς.

Θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη έχει μια νίκη κόντρα στην Γκάουφ στον μοναδικό τους αγώνα τον Αύγουστο του 2020 επί αμερικανικού εδάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Abu Dhabi Open: Αποκλεισμός στο «διπλό» Σάκκαρη - Βέκιτς (pic)

 

Τελευταία Νέα