Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Διαζύγιο» με τον Φερέρ (pic)

Gazzetta team
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Διαζύγιο» με τον Φερέρ (pic)
Ο Νταβίντ Φερέρ άφησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος επί των ημερών του είχε σπουδαίες επιδόσεις.

Άλλος ένας προπονητής εγκαταλείπει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Νταβίντ Φερέρ που δοκίμασε να συνεργαστεί αμέσως μετά από την απόσυρση του από την ενεργό δράση με τον Γερμανό τενίστα αποφάσισε να βάλει τέλος σ' αυτό τον...γάμο.

Επί ημερών Φερέρ, ο Ζβέρεφ έζησε ξανά μεγάλες στιγμές στην καριέρα του, όπως πριν από το 2019 και έφτασε στον τελικό του US Open αλλά και του Paris Masters.

Η αιτία του "διαζυγίου" είναι η κακή συμπεριφορά του Γερμανού κυρίως εκτός κορτ.

«Ας πούμε ότι είχαμε διαφορετική αντίληψη του πως είναι ένας επαγγελματίας όταν δεν βρίσκεται στο court. Πράγματα όπως η διατροφή, η ξεκούραση, η σχέση με τους ανθρώπους στην ομάδα. Είχαμε διαφορές από δω και από εκεί, οπότε πιστεύουμε πως αυτό ήταν το καλύτερο για τη συνέχεια.

Χρειάζεται να ανοίξει τα αυτιά του και να ακούει τι έχουν να του πουν οι άνθρωποι με περισσότερη εμπειρία», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έβγαλε μια ανακοίνωση στα social media στην οποία ευχαριστεί τον Φερέρ και την οικογένεια του για τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές και τόνισε πως δείχνει μεγάλο σεβασμό και στον παίκτη και στον προπονητή Φερέρ.

Θυμίζουμε ότι εκτός κορτ ο Ζβέρεφ απασχόλησε τα ΜΜΕ για την είδηση ότι η μια πρώην του περιμένει το παιδί τους, χωρίς να τον θέλει για κηδεμόνα, και η άλλη πρώην του τον κατήγγειλε για βιοπραγία.

 

Τελευταία Νέα