Η Μαδρίτη τίμησε τον Ράφα Ναδάλ (pics)

Gazzetta team
Η Μαδρίτη τίμησε τον Ράφα Ναδάλ (pics)
Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας τιμήθηκε από την περιφέρεια της Μαδρίτης με την ύψιστη διάκριση "Orden del Dos de Mayo" και αφιέρωσε το βραβείο στα θύματα της πανδημίας.

Τον Ράφα Ναδάλ, τον τενίστα με τα 5 Davis Cup, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, τα 20 Grand Slam και τους 86 τίτλους καριέρας τίμησε η περιφέρεια της Μαδρίτης.

Η πρόεδρος της Ισαμπέλ Ντίαζ Αγιούσο απένειμε στον κορυφαίο Ισπανό τενίστα το "Gran Cruz" του "Orden del Dos de Mayo" την Πέμπτη (3/12) στη Μαδρίτη. Είναι η ύψιστη τιμή που μπορεί να δεχτεί Ισπανός από την αυτόνομη περιφέρεια της Μαδρίτης.

Ο Ράφα Ναδάλ συγκινημένος αφιέρωσε αυτό τον "τίτλο" στα θύματα της πανδημίας ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο έργο των νοσηλευτών και ιατρών στη χώρα.

Δημοσιεύτηκε από Rafa Nadal στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED