Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο»

Gazzetta team
Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο»
Ο νικητής του ATP Finals 2020 Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε στην εκπομπή των Μάρεϊ-Μονφίς για τις μαγικές στιγμές που έζησε στο Λονδίνο.

Στα ουράνια... πετάει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά από την σπουδαία επιτυχία του στο Λονδίνο και τα ATP Finals.

Ο Ρώσος τενίστας που έκλεισε τη χρονιά στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε μέσα σε λίγες ημέρες το Νο1 (Τζόκοβιτς), το Νο2 (Ναδάλ) και το Νο3 (Τιμ) στο Λονδίνο και έγραψε ιστορία.

Είναι λογικό να είναι απόλυτα ευχαριστημένος αφού έκλεισε τη χρονιά με 2 τρόπαια. Το Paris Masters και το ATP Finals.

Ο Ρώσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Άντι Μάρεϊ και του Γκαέλ Μονφίς στο Twitch και δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του αν και δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός.

«Η νίκη της ζωής μου»

«Ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου, όχι για το λόγο ότι κέρδισα αυτόν τον τίτλο, αλλά εξαιτίας του αγώνα που είχαμε. Να κερδίσεις τον Dominic ενώ παίζει έτσι, είναι πραγματικά δύσκολο. Νομίζω πως του ταιριάζει το δικό μου παιχνίδι, οπότε ήταν δύσκολο για μένα πνευματικά.

Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή», είπε για τη νίκη του επί του Ντομινίκ Τιμ στον τελικό στην O2 Arena.

Το καρφί του Μάρεϊ

Αργότερα θυμήθηκαν και μια "μάχη" του Μονφίς με τον Μεντβέντεφ στο FIFA (video games) με τον Ρώσο να σημειώνει: «Μια από τις καλύτερες νίκες της ζωής μου, ήταν επίσης όταν σε κέρδισα 3-0 στο FIFA!

Ήταν κάτι ξεχωριστό και το είχα πανηγυρίσει κιόλας, δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος τότε», τόνισε αλλά η ατάκα της βραδιάς ήρθε από τον Βρετανό και αφορούσε τις επιδόσεις του Γάλλου στο PlayStasion: «Πάντα μου λέει ότι είναι ο καλύτερος στο PlayStation, ότι είναι απίθανος. Αλλά ξέρω γύρω στα 10 άτομα που τον έχουν διαλύσει».

 

Τελευταία Νέα