Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ: Αγώνας δίχως αύριο στο Λονδίνο (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ: Αγώνας δίχως αύριο στο Λονδίνο (vids)
Την Παρασκευή (16:00, Cosmote Sport 6) ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην O2 Arena και ο νικητής θα προκριθεί στους "4" του ATP Finals 2020.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (20/11) η φάση των ομίλων στο ATP Finals του Λονδίνου.

Στην O2 Arena θα δούμε στις 16:00 (Cosmote Sport 6) το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στις 22:00 τον αγώνα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Είναι η 3η και τελευταία ημέρα του ομίλου "Tokyo 1970" και θα κρίνει ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά αφού ήδη ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει πάρει το ένα από τα δυο!

Μονομαχία Νόβακ-Σάσα

Η 2η θέση στον όμιλο που δίνει πρόκριση θα παιχτεί στον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Από την μία ο Σέρβος έχει 5 τρόπαια και 8 προκρίσεις σε ημιτελικούς και από την άλλη ο Γερμανός έχει 1 και 2 προκρίσεις στους "4" στο Λονδίνο.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι στο 3-2. Τα 2 από τα 5 παιχνίδια τους τα έχουν δώσει στο ATP Finals 2018.

Τότε ο Σέρβος είχε επικρατήσει με 6-4, 6-1 στον όμιλο αλλά είχε ηττηθεί από τον Γερμανό στον τελικό με 6-4, 6-3. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρσι δεν έφτασε στον ημιτελικό ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει 2 σερί προκρίσεις.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους ήταν ο προημιτελικός του Roland Garros 2019 με τον "Νόλε" να επικρατεί με 3-0. Ο Τζόκοβιτς είναι στο Νο1 και ο Ζβέρεφ στο Νο7.

Ο νικητής θα παίξει το Σάββατο με τον Ντομινίκ Τιμ στον ημιτελικό.

Για την τιμή των όπλων

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ψάχνει κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ την πρώτη του νίκη στο ATP Finals στην παρθενική του συμμετοχή αλλά και την πρώτη νίκη καριέρας απέναντι στον Ρώσο.

Ο Μεντβέντεφ είναι στο 4-0 στις νίκες με τον Σβάρτσμαν και μέσα στο 2020 τον κέρδισε σε 2 προημιτελικούς.

Έχει ήδη προκριθεί με 2 νίκες (Τζόκοβιτς, Ζβέρεφ) ο Ρώσος και ο Αργεντινός έχει αποκλειστεί και μαθηματικά.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα