Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Ανυπομονώ να γίνω πατέρας, ψέμματα αυτά που λέει η Σαρίποβα»(pic)

Gazzetta team
Με ανακοίνωση του στα social media ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παίρνει θέση για την εγκυμοσύνη της Πατέα και για τις κατηγορίες της Σαρίποβα.

Μέσα σε λίγες ημέρες ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διανύει φανταστική περίοδο στην καριέρα του έχοντας κερδίσει δυο τίτλους στην Κολωνία και φτάσει έως τον τελικό του US Open είδε την ζωή του ν' αλλάζει προς το χειρότερο.

Πρώτα ήρθε η συνέντευξη της πρώην συντρόφου του Μπρέντα Πατέα η οποία σημειώνει πως είναι έγκυος στο παιδί του αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα και στη συνέχεια εμφανίστηκε μια άλλη πρώην του η Όλγκα Σαρίποβα που ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι ο Γερμανός προσπάθησε το 2019 να την πνίξει με μαλιξάρι!

Ο Γερμανός τενίστας αυτές τις ημέρες σιωπούσε αλλά επιτέλους πήρε θέση και για τα δυο θέματα μ' ανακοίνωση του στο Instagram.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για μένα. Θα γίνω πατέρας στα 23 μου. Ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο αυτό το παιδί.

Παρόλο που δεν είμαστε μαζί με την Μπρέντα, έχουμε καλές σχέσεις και θα είμαι υπεύθυνος ως πατέρας. Μαζί θα μεγαλώσουμε αυτόν τον μικρό άνθρωπο. Αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γι' αυτό το θέμα δημόσια, επειδή είναι προσωπικό.

Είμαι σίγουρος πως η Μπρέντα και γω θα βρούμε μια λύση χωρίς να ανακατευτούν τα media.

Διάβασα για τις κατηγορίες της πρώην κοπέλας του Όλγκα Σαρίποβα σήμερα στα media. Λυπήθηκα πολύ. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν παιδιά και μοιραστήκαμε πολλές εμπειρίες μαζί.

Λυπάμαι πολύ που λέει αυτά τα πράγματα, γιατί πολύ απλά δεν είναι αλήθεια. Είχαμε σχέση, αλλά τελείωσε πριν πολύ καιρό.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δημιουργεί αυτές τις κατηγορίες. Ελπίζω να καταφέρουμε να βρούμε οι δυο μας μια λύση με έναν λογικό και ευσεβή τρόπο».