Ostrava Open: Μάχη Σβιτολίνα - Σάκκαρη για τους "8" (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Ostrava Open: Μάχη Σβιτολίνα - Σάκκαρη για τους "8" (vids)
Η Μαρία Σάκκαρη θα συναντήσει την Τετάρτη (19:00, Cosmote Sport 6) την Ελίνα Σβιτολίνα στον 2ο γύρο του Ostrava Open.

Το τρίτο παιχνίδι της ιστορίας της απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα θα δώσει την Τετάρτη (19:00, Cosmote Sport 6) η Μαρία Σάκκαρη.

Το ραντεβού έχει δοθεί στην Οστράβα της Τσεχίας και είναι για τον 2ο γύρο του Ostrava Open που είναι τουρνουά της κατηγορίας Premier με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων ονομάτων.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο23) απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Κριστίνα Πλίσκοβα στον 1ο γύρο και για να φτάσει στους "8" θα πρέπει να αποκλείσει την Ουκρανή.

Η Ελίνα Σβιτολίνα είναι στο Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, στο Νο5 του κόσμου ενώ έχει φτάσει έως το Νο3 και έχει στα 26 της 15 τίτλους καριέρας.

Με την Ελληνίδα η Ουκρανή έχει παίξει άλλες δυο φορές. Την πρώτη στο Wimbledon 2019 η Σβιτολίνα επικράτησε με 6-3, 6-7, 6-2 στον 3ο γύρο ενώ στην δεύτερη στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ η Σάκκαρη πέτυχε την μεγαλύτερη ανατροπή της καριέρας της.

Η Σβιτολίνα είχε επικρατήσει με 6-1 στο 1ο σετ του προημιτελικού του 2019 αλλά η Σάκκαρη πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τους "4".

«Φυσικά η Ελίνα είναι η top seed και είναι η top seed για κάποιο λόγο. Βρίσκεται στο Top 10 για πολύ καιρό επειδή είναι μια εκπληκτική παίκτρια, αλλά ένιωσα πολύ καλά εκεί έξω σήμερα. Γνωρίζω το παιχνίδι της, όπως και εκείνη γνωρίζει το δικό μου. Θα είναι μια δύσκολη μάχη και για τις δυο μας», είπε η Μαρία Σάκκαρη για την αντίπαλο της.

 

Τελευταία Νέα