Σάκκαρη: Πρεμιέρα με την Πλίσκοβα στην Οστράβα

Gazzetta team
Σάκκαρη: Πρεμιέρα με την Πλίσκοβα στην Οστράβα
Κλήρωσε για την Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Οστράβα που αρχίζει την Δευτέρα. Πρεμιέρα (19/10, 19:00) με την Κριστίνα Πλίσκοβα. Κρούσμα covid-19 στο τουρνουά.

Την Κριστίνα Πλίσκοβα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα (19/10, 19:00) της στο τουρνουά της Οστράβα που αρχίζει την Δευτέρα (19/10).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τελευταίο τουρνουά του 2020 είναι το φαβορί απέναντι στην αδελφή της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο2). Εάν περάσει το εμπόδιο της Πλίσκοβα θα παίξει με το Νο1 του ταμπλό, την Ελίνα Σβιτολίνα.

Στη συνέχεια στον 3ο γύρο ίσως συναντήσει την Πέτρα Μάρτιτς. Το τουρνουά είναι κατηγορίας Premier και συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Καρολίνα Πλίσκοβα, η Ελίνα Σβιτολίνα, η Βικτόρια Αζαρένκα, η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στο τελευταίο της παιχνίδι με την Κριστίνα Πλίσκοβα που ήταν και ο πρώτο της μετά από την διακοπή λόγω του covid-19 η Σάκκαρη είχε ηττηθεί στο Παλέρμο.

Στο μεταξύ η Μαρκέτα Βοντρούσοβα απέσυρε την συμμετοχή της από το τουρνουά αφού βρέθηκε θετική στο τεστ covid-19 και η Κβίτοβα, Κέρμπερ και η Στίβενς λόγω τραυματισμών.

Η Τζοάνα Κόντα φοβήθηκε το ταξίδι από την Αγγλία στην Τσεχία λόγω covid-19 και απέσυρε επίσης τη συμμετοχή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα