Top Seed Open: Επέστρεψε με... φόρα η Σερένα (vids)

Gazzetta team
Top Seed Open: Επέστρεψε με... φόρα η Σερένα (vids)
Η Σερένα Ουίλιαμς επικράτησε με 2-1 σετ της Μπερνάρντα Πέρα στον 1ο γύρο του Top Seed Open στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Η "Βασίλισσα" Σερένα Ουίλιαμς επέστρεψε στο τένις.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια μπροστά στα μάτια της κόρης της επικράτησε στον 1ο γύρο του Top Seed Open με 4-6, 6-4, 6-1 της Μπερνάρντα Πέρα και συνεχίζει στο τουρνουά του Κεντάκι.

Η Σερένα είχε ν΄αγωνιστεί σε τουρνουά από τις 24 Ιανουαρίου όταν και είχε παίξει στο Australian Open και είχε όπως όλες οι συμπαίκτριες της ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του covid-19.

Τηρώντας όλους τους κανόνες για την προστασία από τον covid-19 εισήλθε στο κορτ φορώντας μια από τις 50 μάσκες της και με ανατροπή έκανε το καθήκον της μετά από 6 μήνες!

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα της Βένους Ουίλιαμς με την Βικτόρια Αζαρένκα. Η Σερένα (Νο9) είναι στο Νο1 του ταμπλό.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Ουίλιαμς προηγήθηκε με 2-1 αλλά η Πέρα με μπρέικ έφτασε στο 2-3! Κράτησε το σερβίς της για το 2-4 και 3-5 και άνοιξε λογαριασμό στα σετ (6-4).

Στο 2ο η Σερένα θα προηγηθεί με 3-1 με μπρέικ . H Πέρα "απαντά" με μπρέικ για το 3-2 και το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο 4-4.

Η κλάση της Σερένα θα μετρήσει, θ' αντέξει στην πίεση είπε 4 φορές όχι (4-4, 0-40) στις ευκαιρίες της Μπερνάντα για να κερδίσει το 9ο γκέιμ και θα προηγηθεί με 5-4.

Με το 2ο της μπρέικ να έρχεται στο 10ο γκέιμ θα επικρατήσει με 6-4 και θα ισοφαρίσει σε 1-1. Με μπρέικ η Ουίλιαμς θα προηγηθεί με 3-1 στο 3ο και με νέο μπρέικ θα επικρατήσει με 6-1!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα