Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μεγάλη απώλεια για το τουρνουά οι Φέντερερ-Ναδάλ»

Gazzetta team
Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μεγάλη απώλεια για το τουρνουά οι Φέντερερ-Ναδάλ»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε την σπουδαία εμφάνιση του Μάρεϊ αλλά και τις απουσίες των Ναδάλ και Φέντετερερ από το US Open.

Λίγη ώρα μετά από την πρόκριση του επί του Κάιλ Έντμουντ στον 3ο γύρο του US Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να σχολιάσει μεταξύ άλλων την απουσία του Ναδάλ και του Φέντερερ αλλά και την παρουσία του Μάρεϊ.

Για τους δυο θρύλους είπε: «Για μένα δεν κάνει καμία διαφορά. Για το τουρνουά είναι μεγάλη απώλεια γιατί είναι δύο θρύλοι του αθλήματος. Λείπουν από το τουρνουά. Οι υπόλοιποι σπουδαίοι, με εξαίρεση ίσως τον Βαβρίνκα, είναι εδώ. Είναι ένα πολύ δυνατό».

Όσο αφορά τον Μάρεϊ που απέκλεισε με ανατροπή τον Νισιόκα και είδε μεγάλο μέρος του αγώνα του είπε: «Δεν μου προκάλεσε εντύπωση το μαχητικό πνεύμα και η ανατροπή που έκανε, γιατί το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής. Έχει μεγάλη καρδιά. Είναι ένας πραγματικός μαχητής, ένα τέλειο παράδειγμα για κάποιον που αφήνει όλο του το είναι στο γήπεδο.

Είναι αποφασισμένος, ειδικά μετά από όλα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια με τους τραυματισμούς και τις εγχειρήσεις. Πριν ενάμιση χρόνο σχεδόν εγκατέλειψε το τένις όμως τώρα είναι και πάλι εδώ. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει κάνει. Ελπίζω να μείνει υγιής και να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα έτσι».

 

US OPEN Τελευταία Νέα