Ναδάλ: «Δεν ανησυχώ που είμαι στο ίδιο ταμπλό με Τζόκοβιτς και Φέντερερ»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Δεν ανησυχώ που είμαι στο ίδιο ταμπλό με Τζόκοβιτς και Φέντερερ»
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν αγχώνεται για την κλήρωση στο Roland Garros και εστιάζει στο τι θα κάνει ο ίδιος στο κορτ.

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να βλέπει στην ίδια πλευρά του κυρίως ταμπλό τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ. Συνήθως οι δύο στους τρεις ήταν μαζί και ο… τυχερός είχε πιο βατή διαδρομή στον δρόμο για έναν τελικό.

Στο Roland Garros ωστόσο και οι τρεις θα βρεθούν αντιμέτωποι πριν τον τελικό, κάτι που για το μεγάλο φαβορί του γκραν σλαμ, τον Ραφαέλ Ναδάλ, λίγη σημασία έχει…

«Ο καθένας θα ακολουθήσει τη διαδρομή του. Η δική μου διαδρομή μέχρι τώρα ξέρω πως έχει τον Ποπίριν και μόνο εκεί βρίσκεται το μυαλό μου. Η κλήρωση μου είναι ήδη αρκετά δύσκολη, για να σκέφτομαι παραπέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ στην συνέντευξη Τύπου για το πρώτο του ματς.

Και δεν έχει άδικο αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόσφατα στην Μαδρίτη, ο νεαρός δυσκόλεψε τον Ναδάλ, που στο τέλος βέβαια πήρε τη νίκη.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις θεώρησε μάλιστα λογικό να πέσουν και οι τρεις στην ίδια πλευρά του ταμπλό καθώς τα χρόνια… περνούν και νέοι παίκτες ανεβαίνουν στην κατάταξη.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτές οι συνέπειες. Δεν με ανησυχεί καθόλου. Θα χρειαστεί να δουλέψω πολύ πάντως μέχρι να φτάσω σε ένα ενδεχόμενο ματς με τον Τζόκοβιτς» είπε ο Ναδάλ που θα πέσει πάνω στον Σέρβο μόνο στα ημιτελικά. Νωρίτερα ο Νόλε δεν αποκλείεται να παίξει με τον Φέντερερ, αν ο Ελβετός προχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Roland Garros: Ο Ναδάλ απέκτησε άγαλμα στο Παρίσι (pics)

Roland Garros: Ο ανοιχτός δρόμος του Τσιτσιπά για τελικό με τους Big-3 «δεμένους»

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα