Προπονήθηκε με τον Φoνίνι ο Τσιτσιπάς (pic)

Gazzetta team
Προπονήθηκε με τον Φoνίνι ο Τσιτσιπάς (pic)
Κοινή προπόνηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ιταλό πρώην top-10 Φάμπιο Φονίνι στη Μελβούρνη.

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μελβούρνη εν όψει της συμμετοχής του στο ATP Cup (2-6/2) και στο Αustralian Open (8-21/2).

O Έλληνας τενίστας μετά από τις προπονήσεις με τον Μίκαελ Ίμερ συνεχίζει την προετοιμασία του με τον Φάμπιο Φονίνι.

Ο Ιταλός πρώην Νο10 θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία αφού το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (3/2) ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Άλεξ Ντε Μινόρ και την Πέμπτη (4/2) με τον Ράφα Ναδάλ για τον όμιλο του ATP Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιτσιπάς: «Αδελφός μου ο Manolo, ντροπή η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε»

Τσιτσιπάς: Ο Ναδάλ ο αθλητής που σέβεται περισσότερο ο Στέφανος (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα