Australian Open: Ο Τζόκοβιτς απαντά στους επικριτές του

Gazzetta team
Australian Open: Ο Τζόκοβιτς απαντά στους επικριτές του
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δέχτηκε επιθέσεις για τις απαιτήσεις του σχετικά με την καραντίνα των 72 και πήρε θέση.

Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε μετά από την πρωτοβουλία του να "απαιτήσει" προνόμια για τους 72 αθλητές που βιώνουν "βαριά" καραντίνα έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας που έπεσε θύμα... επίθεσης και από τον Νικ Κύργιο έγραψε δημόσια:

«Πρόσφατα δέχθηκα μεγάλη κριτική σχετικά με το γράμμα μου στον Κρεγκ Τίλεϊ και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Οι καλές μου προθέσεις για τους συμμετέχοντες στη Μελβούρνη, δεν πήραν σωστές διαστάσεις και χαρακτηρίστηκαν με λάθος τρόπο.

Βλέποντας κάτι να συμβαίνει κάθε φορά, σκέφτομαι μήπως θα μπορούσα απλά να παρατηρώ τα γεγονότα από τη θέση που είμαι και να απολαύσω το γεγονός ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα. Όμως, εγώ πάντα επιλέγω να βοηθήσω και να κάνω αυτό που είναι βάση των δικών μου αξιών.

Νοιάζομαι πραγματικά για τους παίκτες που βρίσκονται, κατανοώντας πάντα το πως λειτουργεί ο κόσμος και το πόσο δύσκολο είναι να γίνεις σπουδαιότερος και γιατί. Κέρδισα τα προνόμια που έχω με σκληρό τρόπο και πολλή δουλειά, για αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω παρατηρητής απλά στα γεγονότα και να μην συμβάλλω στο να βοηθήσω έστω και λίγο.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Κρεγκ, ενώ σέβομαι και εκτιμώ τα όσα έχει κάνει σχετικά με το Australian Open, για να παραμείνει ένα ιδανικό μέρος κάθε χρόνο που διεξάγεται το μεγάλο τουρνουά αυτό. Στα email που ανταλλάξαμε, ζήτησα απλά να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους παίκτες που βρίσκονται σε πλήρη καραντίνα.

Ανυπομονώ να παίξω ξανά τένις μπροστά στον κόσμο, ο οποίος απολαμβάνει το παιχνίδι και γεμίζει με ενέργεια την πόλη κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ για να αγωνιστώ και να νικάω. Επίσης, περιμένω πως και πως να συναντήσω και τους υπόλοιπους παίκτες στη Μελβούρνη».

  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα