Australian Open: Στη Μελβούρνη όλα τα τουρνουά της Αυστραλίας

Gazzetta team
Australian Open: Στη Μελβούρνη όλα τα τουρνουά της Αυστραλίας
Η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας αποφάσισε να μεταφέρει στη Μελβούρνη όλα τα τουρνουά της χώρας που θα προηγηθούν του Australian Open.

Την αρχή έκανε η USTA η οποία μετέφερε λόγω του covid-19 τον Αύγουστο του 2020 το Cincinnati Masters από το Σινσινάτι στη Νέα Υόρκη και τώρα το παράδειγμα ακολουθεί και η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας.

Όπως αποφάσισε όλα τα τουρνουά της Αυστραλίας που είναι τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open του 2021 δεν θα διεξαχθούν στις πόλεις τους αλλά στη Μελβούρνη όπου θα δημιουργηθεί "φούσκα" για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Όσοι θα συμμετάσχουν θα πρέπει να μεταβούν στη χώρα 2 εβδομάδες πριν από τους αγώνες και θα μπουν σε καραντίνα στη Μελβούρνη κατά την διάρκεια της οποίας όμως θα μπορέσουν να προπονούνται.

Ήδη τα τουρνουά της Αδελαϊδα, του Όκλαντ, του Χόμπαρτ και του Μπρίσμπεϊν ανακοίνωσαν πως δεν θα διεξαχθούν στις πόλεις τους.

Στην Αυστραλία θα μεταβούν για το Australian Open αλλά και κάποια τουρνουά που θα προηγηθούν τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα