Australian Open: Οσάκα, η απόλυτη κυρίαρχος και πρωταθλήτρια (pics & vids)

Gazzetta team
Australian Open: Οσάκα, η απόλυτη κυρίαρχος και πρωταθλήτρια (pics & vids)
Η Ναόμι Οσάκα ήταν η μεγάλη νικήτρια του Australian Open επικρατώντας της Κβίτοβα με 2-1 ( 7-6, 5-7, 6-4) στον τελικό. Δεύτερο Grand Slam για την 21χρονη τενίστρια και Νο1 πλέον στον κόσμο.

Παίζει το καλύτερο τένις αυτή την στιγμή και το απέδειξε και στον τελικό του Australian Open. Ο λόγος για την Ναόμι Οσάκα η οποία επικράτησε με 2-1 της Πέτρα Κβίτοβα κι εκτός από το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της, ανέβηκε και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού χρειάστηκε η διαδικασία του τάι μπρέικ για να επικρατήσει της Κβίτοβα. Στο δεύτερο σετ έδειχνε ότι θα το έπαιρνε και αυτό αφού βρέθηκε ένα γκέιμ μακριά (5-3) και την κατάκτηση της νίκης, αλλά η Κβίτοβα έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και με τέσσερα σερί γκέιμ πήρε το σετ με 7-5.

Στο τρίτο σετ όμως η Οσάκα κράτησε την ψυχραιμία της και με 6-4 πήρε το σετ και με 2-1 κατέκτησε το Australian Open το οποίο είναι το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της μετά το US Open που είχε κερδίσει πριν από τέσσερις μήνες. Παράλληλα έγραψε ιστορία, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του τένις Νο1 έγινε τενίστας από την Ασία.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα