Billie Jean King Cup: Πρεμιέρα κόντρα στην Σουηδία την Δευτέρα (8/4) για την Εθνική ομάδα

Newsroom
ethinki_omada_billie_jean_king_cup
Η Εθνική ομάδα γυναικών βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου την Δεύτερα (8/4) θα κάνει πρεμιέρα στο Billie Jean King Cup, αντιμετωπίζοντας την Σουηδία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου στο Group I της ζώνης Ευρώπης/Αφρικής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Billie Jean King Cup η Εθνική ομάδα γυναικών κόντρα στην Σουηδία για την πρεμιέρα του Γ’ ομίλου στο Group I της ζώνης Ευρώπης/Αφρικής.

Η ελληνική ομάδα, με προπονητή τον Γιάννη Στεργίου και φυσιοθεραπευτή τον Απόστολο Μιχαλάκα, αποτελείται από τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Μαρθα Ματούλα και την Μαρία Σάκκαρη, με την τελευταία να ενσωματώνεται τη Δευτέρα στην ομάδα, λόγω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Τσάρλεστον.

Στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα βρίσκονται Σερβία και Νορβηγία, με τη Σουηδία να είναι θεωρητικά η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου.

Σημειώνεται πως η ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο θα περάσει απευθείας στα πλέι-οφ του Νοεμβρίου με στόχο τη άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα έχει μια ακόμα ευκαιρία καθώς με τις δεύτερες θα σχηματίσουν έναν όμιλο όπου η 1η στη βαθμολογία θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο.

 

Τελευταία Νέα