Τσιτσιπάς: Τραυματισμός τον κρατάει εκτός Αμπου Ντάμπι, ανησυχία για το United Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
O Στέφανος Τσιτσιπάς προβληματισμένος
Εκτός αγώνων και σήμερα στο World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του.

Αμφίβολη μπορεί να κριθεί πλέον η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο United Cup.

Ο 25χρονος τενίστας δεν θα παίξει ούτε σήμερα στο Αμπου Ντάμπι καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του και αυτό 9 ημέρες πριν την πρεμιέρα του στη σεζόν, με το United Cup στην Αυστραλία.

Από την πρεμιέρα στο Αμπου Ντάμπι ήταν ξεκάθαρο πως το Νο6 του κόσμου εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις στη μέση και χθες αποφάσισε να μην ρισκάρει. Το ίδιο πράττει και σήμερα, με τον Λόιντ Χάρις να παίρνει και πάλι την θέση του.

Το ζήτημα ωστόσο είναι πλέον αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο στο Σίδνεϊ στις 2 Ιανουαρίου, αφού το πρόβλημα με την μέση το έχει από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα σε δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο 100% στο Tour της Αυστραλίας κι έτσι, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον δούμε απευθείας στο Australian Open.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα