Τσιτσιπάς: Ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του Ντε Μινόρ, επειδή τον νίκησε (vid)

tsitsipas_los_cabos
Την ομάδα του, τον πατέρα του που απουσίαζε αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για το τουρνουά Λος Κάμπος ευχαρίστησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κρατώντας το τρόπαιό του.

Ένα ακόμη τρόπαιο έβαλε στην τροπαιοθήκη του ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Λος Κάμπος (ΑΤΡ250) στο Μεξικό.

«Δεν ήξερα πως για να γίνω Μεξικανός θα έπρεπε να κερδίσω έναν τίτλο, αλλιώς θα το προσπαθούσα πολύ περισσότερο», είπε γελώντας ο Τσιτσιπάς, εννοώντας πως νιώθει ένας από αυτούς.

Έπειτα απευθύνθηκε με τα καλύτερα λόγια στον αντίπαλό του, Άλεξ Ντε Μινόρ, και έπειτα στράφηκε προς το μέρος της ομάδας του Αυσραλού και ζήτησε... συγγνώμη από για τη ήττα που δέχθηκαν:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου, που είναι νομίζω ένας παίκτης υποτιμημένος. Είχα το προνόμιο να μοιραστώ στιγμές μαζί του στον τελικό, κάναμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε μέχρι εδώ και να είμασε σε αυτό το κορτ σήμερα Θέλω να συγχαρώ τον Άλεξ Ντε Μινόρ, όχι μόνο για το τένις που παίζεις αλλά και για την ηθική που έχεις και τη σκληρή δουλειά που κάνεις. Θέλω να γίνω σαν κι εσένα μία μέρα.

Και η ομάδα που σε στηρίζει είναι άξια συγχαρητηρίων και... ζητώ συγγνώμη για σήμερα».

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τον πατέρα του που στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν βρισκόταν μαζί του αλλά και όλη την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτή την προσπάθεια:

«Θέλω να ευχαιρσήστω την ομάδα μου που ήταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μου, είχαμε κάποιες δυσκολίες στον δρόμο αυτό. Και φυσικά δε θέλω να εξαιρέσω τον πατέρα μου που είναι μέρος αυτής της ομάδας και δεν ήταν εδώ σήμερα αλλά είμαστε μαζί σε αυτή ητν προσπάθεια».

@Photo credits: @CaboTennisOpen twitter
 

Τελευταία Νέα