Τζόκοβιτς: «Σε λίγες ημέρες θα μάθετε για τον τραυματισμό μου»

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Σε λίγες ημέρες θα μάθετε για τον τραυματισμό μου»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μια ημέρα μετά την κατάκτηση του Australian Open, τόνισε πως θα παρουσιάσει στοιχεία για τον τραυματισμό του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει αποδείξεις για τον τραυματισμό που είχε στο πόδι του και τον εμπόδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να κάνει προπονήσεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του Australian Open.

«Νιώθω την ανάγκη να αποδείξω ορισμένα πράγματα. Όχι τόσο γι αυτούς τους ανθρώπους, αλλά για μένα. Κάποια από αυτά τα σχόλια με ενόχλησαν λίγο. Θα τα μάθετε όλα σε λίγες μέρες, είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος, στις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (30/1) στην καθιερωμένη φωτογράφηση του πρωταθλητή.

Ο Τζόκοβιτς τις προηγούμενες μέρες τόνισε πως έπρεπε να είναι προσεκτικός σε κάθε του κίνηση, γι' αυτό και ακύρωσε πολλές προπονήσεις του.

«Έπρεπε να αντιμετωπίσω με τον σωστό τρόπο αυτόν τον τραυματισμό, ώστε να μπορέσω να αναρρώσω μέχρι τον επόμενο αγώνα. Αν ήταν απλά ένα μικρό θέμα, τότε θα έκανα προπονήσεις. Δεν έχω ξαναζήσει αυτή την κατάσταση, να μην προπονούμαι καθόλου τις μέρες που δεν έχω αγώνες σε ένα Grand Slam από την έναρξη του τουρνουά», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα