Τσιτσιπάς: Με τον Μίκαελ Ίμερ στα προημιτελικά στη Στοκχόλμη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Με τον Μίκαελ Ίμερ στα προημιτελικά στη Στοκχόλμη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον... γηπεδούχο Μίκαελ Ίμερ στα προημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης, με τον 24χρονο Έλληνα να μετρά τέσσερις νίκες, χωρίς χαμένο σετ στους αγώνες του με τον συνομήλικό του Σουηδό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη δύσκολη νίκη του επί του Μαξίμ Κρέσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης και την Πέμπτη (20/10) έμαθε τον επόμενο αντίπαλό του.

Είναι ο Σουηδός, Μίκαελ Ίμερ που νίκησε τον Τόμι Πολ με 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μίκαελ Ίμερ θα διεξαχθεί την Παρασκευή (21/10) και θα αρχίσει γύρω στις 19:00, ώρα Ελλάδας.

Τέσσερις νίκες, χωρίς χαμένο σετ, για Τσιτσιπά

Ο 24χρονος Μίκαελ Ίμερ (Νο.79) είναι 28 ημέρες μικρότερος από τον Στέφανο Τσιτσιπά, γεννήθηκε στη Σουηδία από Αιθίοπες γονείς.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Τσιτσιπάς μετρά τέσσερις νίκες, χωρίς να έχει χάσει σετ: Φέτος με 6-2, 6-4, 6-3 στο Αυστραλιανό Όπεν και με 6-2, 6-2, 6-1 στο γαλλικό Όπεν. Το 2021 με 6-4, 6-1, 6-1 ξανά στο Αυστραλιανό Όπεν και το 2020 στο τουρνουά της Μασσαλίας (6-1, 6-3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα