Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚ, αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚ, αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό»
O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την προτίμησή του στην ΑΕΚ, όμως όπως δήλωσε από την Αστάνα είναι υποστηριχτής όλων των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ με 2-0 σετ, πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση στο Αστάνα Όπεν, αλλά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Πολωνό, του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει και για ποδόσφαιρο.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο tour, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για τηλεόραση», είπε ο 24χρονος παίκτης όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί και άλλα αθλήματα εκτός από τένις.

«Ως παιδί παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο, υποστηρίζω την ΑΕΚ επειδή και ο πατέρας μου την υποστηρίζει. Επίσης υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι τόσο επιτυχημένη στην Ευρώπη, όσο είναι ο Ολυμπιακός ας πούμε, υποστηρίζω και εκείνη την ομάδα» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αναφερόμενος στον ημιτελικό με τον Αντρέι Ρούμπλεφ το Σάββατο (8/10, 13:00) ο Τσιτσιπάς τόνισε: «Έχουμε παίξει αρκετούς αγώνες indoors και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτές τις συνθήκες. Αλλά και εγώ παίζω καλά. Όλοι οι παίκτες έχουν δυνατά και τρωτά σημεία, θα πρέπει να μελετήσω τα πάντα. Το βασικό είναι να κάνεις το παιχνίδι σου και τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλό».


 

Τελευταία Νέα