Αστάνα Όπεν: Προκρίσεις για Μπαουτίστα Άγκουτ και Ρούμπλεφ

Newsroom
Αστάνα Όπεν: Προκρίσεις για Μπαουτίστα Άγκουτ και Ρούμπλεφ
O Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ απέκλεισε τον Φελίξ Αλιασίμ με 2-0 σετ, στο πιο σημαντικό αποτέλεσμα της πρώτης ημέρας στο Όπεν της Αστάνα.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ πέτυχε την πιο σημαντική νίκη στην πρώτη ημέρα του Αστάνα Όπεν στο Καζακστάν. Ο 34χρονος Ισπανός άφησε εκτός συνέχειας τον Φελίξ Αλιασίμ με 6-4, 7-6(6) και προκρίθηκε στη φάση των «16».

Εκεί θα είναι και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που επικράτησε του Σέρβου, Λάσλο Ντζέρε με 6-4, 6-3 και στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Κινέζο, Ζιζέν Ζανγκ, ο οποίος προερχόμενος από τα προκριματικά απέκλεισε τον Ασλάν Καράτσεφ με 4-6, 6-4, 6-1.

Νωρίτερα, ο Αντριάν Μαναρινό νίκησε τον Σταν Βαβρίνκα με 1-6, 6-2, 6-3 και θα είναι ο αντίπαλος ενός εκ των Αλκαράθ ή Γκοφέν. Τέλος, ο Χουμπέρτ Χουρκάτς νίκησε τον Φρανσίσκο Τσερούντολο με 6-1, 7-6(2), με τον Πολωνό να βρίσκεται σε τροχιά συνάντησης με τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα