Τσιτσιπάς: Αποχώρησε από την προπόνηση μετά από διαφωνία με τον πατέρα του (vid)

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αποχώρησε από την προπόνηση μετά από διαφωνία με τον πατέρα του (vid)
Ενα μικρό επεισόδιο με τον πατέρα του είχε στην χθεσινή προπόνηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν παίξει στο διπλό με τον αδερφό του.

Μία διαφωνία που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του, Απόστολο, διέρρευσε στα σόσιαλ.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, λίγο πριν παίξουν στο διπλό, πατέρας και γιος είχαν μία διαφωνία για ένα ζήτημα, το οποίο φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα το Νο6 του κόσμου.

Με τον Πέτρο να κάθετε σε μία καρέκλα και να παρακολουθεί, ο Στέφανος ακούγεται να λέει στον πατέρα του πως είναι λάθος και μετά από λίγο να αποχωρεί από την προπόνηση.
Δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα η προπόνηση στο διπλό, με τα δύο αδέρφια να γνωρίζουν στη συνέχεια την ήττα από τους Αρεβάλο και Ροχέρ.

Ο Στέφανος πάντως στην διάρκεια του βίντεο που διέρρευσε, φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του όπως συζητούν, φαίνεται να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα