Μόνικα Πούιγκ: Αποσύρθηκε από το τένις σε ηλικία 28 ετών (vid)

Newsroom
Μόνικα Πούιγκ: Αποσύρθηκε από το τένις σε ηλικία 28 ετών (vid)
Η 28χρονη τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο, Μόνικα Πούιγκ, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση.

Το «αντίο» της από τη δράση σε ηλικία 28 ετών έκανε γνωστό η τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο, Μόνικα Πούιγκ. Οι διαδοχικοί τραυματισμοί την οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου, το τένις ήταν μια σταθερά. Μου έδωσε τις πιο ευχάριστες και αλησμόνητες εμπειρίες που θα μπορούσα να ζητήσω. Αλλά κάποιες φορές, τα καλά πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος. Σήμερα ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το τένις. Μετά από 3 χρόνια μαχών με τραυματισμούς και 4 εγχειρήσεις, το σώμα μου υπέφερε αρκετά. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, επειδή θα ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους, αλλά κάποιες φορές η ζωή κάνει άλλα σχέδια για σένα και πρέπει να ανοίγουμε νέες πόρτες που μας οδηγούν σε συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω πως θα παραμείνω πολύ ενεργή στον κόσμο του τένις, αφού θα είμαι από δω και πέρα μέλος της οικογένειας του ESPN, όπου θα συμμετέχω και σε πολλά άλλα αθλήματα με τα οποία είμαι παθιασμένη! Επίσης θα έχω και έναν ρόλο συμβούλου για τα νέα παιδιά και τους ανερχόμενους παίκτες, μέσα από προγράμματα και συνεργασίες με ακαδημίες. Σε ευχαριστώ τένις. Ήσουν τα πάντα. Σου χρωστάω τη ζωή μου».

 

Τελευταία Νέα