Τένις: Για την παραμονή η Ελλάδα στο Billie Jean King Cup

Newsroom
Τένις: Για την παραμονή η Ελλάδα στο Billie Jean King Cup
Η εθνική ομάδα τένις γυναικών ηττήθηκε από την Αίγυπτο και πλέον θα παίξει για την παραμονή στη 2η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Η εθνική ομάδα τένις γυναικών πάλεψε αυτό το διήμερο στο Βιερουμάκι της Φινλανδίας, αλλά τελικά θα παίξει στα πλέι άουτ για την παραμονή της στη 2η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Νορβηγίας με 2-1, η ελληνική ομάδα σήμερα δεν τα κατάφερε με την Αίγυπτο, έχασε επίσης με 2-1, αλλά έμεινε 3η στην τριπλή ισοβαθμία στο Pool A. Η Ελλάδα θα παίξει με την 3η του Pool B, το Λουξεμβούργο, για την παραμονή στη 2η κατηγορία, ενώ Νορβηγία και Αίγυπτος θα παίξουν για τηνξ άνοδο στην 1η κατηγορία.

Aπέναντι στην Αίγυπτο, η Μιχαέλα Λάκη επικρατώντας της Σάντρα Σαμίρ με 6-4, 6-3 είχε κάνει το 1-0 για την Ελλάδα, αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε από την Μαγιάρ Σερίφ με 6-3, 6-3 και η σειρά κρίθηκε στο διπλό. Εκεί η Ελένη Χριστοφή και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισαν την ήττα από τις Μάγια και Ράβα Σερίφ με 6-4, 6-2.

Όλα κρίθηκαν στην τριπλή ισοβαθμία, με τις ομάδες να έχουν από μια νίκη, μία ήττα, να ισοβαθμούν και στα κερδισμένα rubbers και την πρόκριση να βγαίνει από το ποσοστό των κερδισμένων σετ, με τη Νορβηγία να υπερτερεί (9-7), την Αίγυπτο να ακολουθεί (7-7), και την Ελλάδα να έχει 6-8.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα