Τένις: Στις 25 Απριλίου ο αγώνας Αλκαράθ – Χουρκάτζ στο Τατόι

Newsroom
Τένις: Στις 25 Απριλίου ο αγώνας Αλκαράθ – Χουρκάτζ στο Τατόι
Οι διοργανωτές του IMG FUTURE STARS ανακοίνωσαν πως ο αγώνας του Κάρλος Αλκαράθ με τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ θα γίνει την Δευτέρα του Πάσχα.

Το ΤΑΤΟΪ Club και η IMG ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το τουρνουά τένις διάρκειας μιας εβδομάδας, για την ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών του τένις, το IMG FUTURE STARS στο οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση των Κάρλος Αλκαράθ και Χουμπέρτ Χουρκάτζ.

Πρόκειται για έναν αγώνα επίδειξης που θα γίνει στις 25 Απριλίου (17:30), Δευτέρα του Πάσχα, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 60 ευρώ.
Το κοινό του τένις θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες μεταξύ των 48 καλύτερων αθλητών και αθλητριών κάτω των 12 ετών παγκοσμίως στις μικρές κατηγορίες μέσα στην εβδομάδα του τουρνουά (25 Απριλίου -1 Μαΐου).

Ανάμεσα στα 24 κορίτσια και 24 αγόρια θα βρίσκονται και 3 νεαροί Έλληνες αθλητές: ο 10χρονος Ραφαήλ Παγώνης που επελέγη από την επιτροπή αξιολόγησης, καθώς και ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου, οι οποίοι κατοχύρωσαν τη συμμετοχή τους μέσω των προκριματικών αγώνων για τη διεκδίκηση των 2 Wild Cards που είχε εξασφαλίσει το ΤΑΤΟΪ Club για τους Έλληνες αθλητές.

Τον προηγούμενο μήνα, οι παίκτες έλαβαν επικοινωνία από την IMG, όπου τους ανακοινώθηκε η επιλογή τους για να συμμετάσχουν στο Τουρνουά μέσω βίντεο με διεθνείς αστέρες του τένις, όπως οι Σαράποβα, Ραντουκάνου, Χουρκάτζ, Μπένσιτς, Αλκαράθ, Σαποβάλοφ και Μεντβέντεφ, μεταξύ άλλων, να τους εύχονται συγχαρητήρια.

Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.

Οι Ημιτελικοί και Τελικοί αγώνες του Τουρνουά U12 θα διεξαχθούν το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου.

Τα εισιτήρια για το exhibition match κοστίζουν 60€, ενώ για τους ημιτελικούς, όπως και για τους τελικούς κοστίζουν 10€ για κάθε μια μέρα.

Εκτός από τους αγώνες, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικές ομιλίες από διευθυντικά στελέχη εταιρειών όπως οι WTA, ATP, Nike, evian®, IMG, και άλλες, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και άλλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές, το ΤΑΤΟΪ Club και την IMG, με σκοπό να βοηθήσουν στην προετοιμασία της νέας γενιάς επαγγελματιών του τένις. Η Nike θα είναι ο επίσημος συνεργάτης ένδυσης, που θα προμηθεύσει τον αθλητικό ρουχισμό στους παίκτες και θα συμμετάσχει στα προγράμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους θα είναι και ο Ρικάρντο Πιάτι, προπονητής που πέρασαν μεταξύ άλλων από τα χέρια του οι Τζόκοβιτς, Σαράποβα, Ράονιτς, Σίνερ, Γκασκέ και Λιούμπισιτς.

Το Tennis Channel, θα προβάλλει τους αγώνες σε διεθνές επίπεδο μέσω της υπηρεσίας streaming, Tennis Channel International, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα πρωτάθλημα παικτών κάτω των 12 ετών θα προβληθεί σε ευρεία παγκόσμια κλίμακα. Οι αγώνες των κεντρικών γηπέδων θα προβάλλονται ζωντανά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της υπηρεσίας streaming του Tennis Channel Plus. Στην Ελλάδα ο αγώνας επίδειξης και οι τελικοί θα προβληθούν ζωντανά από την COSMOTE TV και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλονται τα ημερήσια highlights των αγώνων του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα