Τσιτσιπάς: «Εχω μείνει λίγο πίσω» (vid)

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Εχω μείνει λίγο πίσω» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην πορεία της Μαρίας Σάκκαρη μέσα στο 2022 και τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι, αλλά έκανε και την αυτοκριτική του.

Για την εξαιρετική παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Wells και γενικότερα το 2022, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το Νο5 του κόσμου, κατά την συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι στάθηκε στην Σάκκαρη και το γεγονός ότι έχει φτάσει στο Νο3, θέση που και ο ίδιος κατείχε πριν μερικούς μήνες.

«Είμαι περήφανος για τη Μαρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να κάνει ό,τι κι εγώ φτάνοντας στο Νο3. Είμαι το ίδιο περήφανος που θα ήμουν και για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα» είπε αρχικά.

«Την παρακολουθούσα και έβλεπα την εξέλιξη της. Είδα τα περισσότερα παιχνίδια της, το αξίζει να είναι εκεί, το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον» πρόσθεσε και στη συνέχεια έκανε την δική του αυτοκριτική.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να ήμουν πιο κοντά σε αυτά που έχω κάνει με βάση την ηλικία μου. Αισθάνομαι ότι έχω μείνει λίγο πίσω τώρα τελευταία. Ωστόσο προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Αυτό που προσπαθώ είναι να ανταγωνιστώ τη δική μου γενιά και όχι τους Big 3 κι αυτό γιατί ο Ράφα είναι ο μοναδικός από τους Big 3 που παίζει στα τελευταία τουρνουά, ωστόσο κανείς δεν ξέρει για το πόσο θα κρατήσει αυτό. Οπως είπα προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος της γενιάς μου και όχι να επικεντρωθώ στους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες» είπε χαρακτηριστικά.


 

Τελευταία Νέα