Ζβέρεφ: «Αυτό στο Ακαπούλκο ήταν το χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Newsroom
Ζβέρεφ: «Αυτό στο Ακαπούλκο ήταν το χειρότερη στιγμή της ζωής μου»
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απολογήθηκε για άλλη μία φορά για την επίθεση που έκανε σε διαιτητή κατά την διάρκεια αγώνα στο διπλό του τουρνουά στο Ακαπούλκο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προσπαθεί να σώσει την φήμη του, ξεκινώντας από το Indian Wells.

Για άλλη μία φορά έπεσε στα μαλακά, καθώς η ΑΤΡ του έδωσε ουσιαστικά μια προειδοποίηση για 2μηνο αποκλεισμό την… επόμενη φορά που θα επιδείξει προκλητική συμπεριφορά. Στο Ακαπούλκο επιτέθηκε με βρισιές και χτυπώντας την ρακέτα του με μανία σε απόσταση αναπνοής από τον διαιτητή και την γλίτωσε με 40.000 δολάρια πρόστιμο και προειδοποίηση για αποκλεισμό… αν το ξανακάνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Spiegel προσπάθησε να απολογηθεί για άλλη μία φορά, κάνοντας λόγο για την «χειρότερη στιγμή στη ζωή μου».

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα μου και η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ακόμα είναι ντροπιαστικό για εμένα. Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά όταν περπατάω στα αποδυτήρια. Όλοι, όμως, κάνουμε λάθη και μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα ξανασυμπεριφερθώ έτσι. Ήταν σίγουρα η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου. Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κανέναν. Αν το ξανακάνω, έχουν κάθε δικαίωμα να με αποκλείσουν, είναι απλό. Αν το ξανακάνω, θα πει ότι δεν έμαθα. Όλοι στη ζωή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αν κάνεις επανειλημμένα λάθη, σημαίνει ότι δεν έμαθες» είπε.

Ο Ζβέρεφ τόνισε και την ανάγκη να καταλάβει ο κόσμος την πίεση κάτω από την οποία είναι οι αθλητές σε αυτό το επίπεδο.

«Ελπίζω να με συγχωρέσει ο κόσμος και να καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη πίεση. Οτι συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν και ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν είναι εύκολο για εμένα, αλλά το αξίζω» πρόσθεσε ο Γερμανός τενίστας.

 

Τελευταία Νέα