Τσιτσιπάς: «Εδειξα τι μπορώ να κάνω στο court»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Εδειξα τι μπορώ να κάνω στο court»
Μόνο θετικά πράγματα είδε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο παιχνίδι του με τον Γουλφ.

Στον πιο εύκολο αγώνα της καριέρας του στο Tour, o Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια στο Ακαπούλκο.

Χρειάστηκε μόλις 48 λεπτά (παρά… 8 δευτερόλεπτα) προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού Τζέι Τζέι Γουλφ, χάνοντας μόνο ένα game στο ματς και συνολικά 16 πόντους!
Ηταν το καλύτερο παιχνίδι του και ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως μόνο θετικά στοιχεία έχει να κρατήσει από την αναμέτρηση.

«Ήταν πολύ καλός αγώνας, μπορώ να πάρω μόνο θετικά απ' αυτόν. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω έτσι, γιατί ο σημερινός αγώνας ήταν αντιπροσωπευτικός του καλύτερου εαυτού μου και του τι μπορώ να βγάλω έξω στο court» είπε αρχικά.

«Ημουν υπομονετικά επιθετικός. Δεν έκανα υπερβολές και παράλληλα δεν ήμουν παθητικός. Ένιωσα πολύ καλά εκεί έξω, μπορούσα να ελέγξω τους πόντους και από τις δυο πλευρές και ένιωσα πως είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς. Το σερβίς μου λειτούργησε καλά, ένιωσα άνετα σε κάθε μου χτύπημα και σε κάθε απόφαση που χρειάστηκε να πάρω» πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς που τόνισε για την συνέχεια στο τουρνουά:

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι (τις απουσίες μεγάλου ονόματος στην πλευρά του δικού του ταμπλό), απλά προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου».

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει αύριο τόσο στο μονό με τον Γκιρόν (02:30), όσο και στα προημιτελικά του διπλού αργότερα στις 5 το πρωί ώρα Ελλάδος. Εκεί με τον Φελισιάνο Λόπεζ θα αντιμετωπίσουν τους Κολομβιανούς Καμπάλ και Φάρα.

 

Τελευταία Νέα