ATP Cup: Ποδαρικό με ήττα του Περβολαράκη για την εθνική στο Σίδνεϊ

Κώστας Ευθυμιάδης
ATP Cup: Ποδαρικό με ήττα του Περβολαράκη για την εθνική στο Σίδνεϊ
Η Πολωνία έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση με την Ελλάδα καθώς ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Καμίλ Μάγιρτζακ.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Καμίλ Μάγιρτζακ επικράτησε του Μιχάλη Περβολαράκη στο εναρκτήριο ματς του ATP Cup μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας.

Ο Πολωνός επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) μέσα σε 1 ώρα και 16 λεπτά, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Ο Περβολαράκης δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στο πρώτο σετ καθώς δέχτηκε δύο απανωτά break και έμεινε πίσω στο σκορ με 5-0, για να πάρει ένα game πριν χάσει το σετ σε 27 λεπτά.

Το δυνατό ξεκίνημα του Πολωνού έφερε ένα ακόμη break στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, δίνοντάς του το προβάδισμα με 2-0. Ο Ελληνας τενίστας ωστόσο ανέβασε σε αυτό το σημείο την απόδοσή του και με ένα break και σερί 3-0 πήρε προβάδισμα στο σετ. Ωστόσο ο αντίπαλός του με ένα δικό του σερί 3-0, με ένα break, προηγήθηκε με 5-3. O Περβολαράκης κράτησε το σερβίς του, αλλά ο Μάγιρτζακ τελείωσε την αναμέτρηση στο επόμενο game.

Εύκολα το 3-0 η Αργεντινή την Γεωργία

Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου, η Αργεντινή επικράτησε εύκολα της Γεωργίας με 3-0 και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ στα σετ!

Αρχικά ο Ντελμπόνις κέρδισε με 2-0 τον Μετρεβέλι (6-1, 6-2) και στη συνέχεια ο Σβάρτσμαν τον Μπασιλασβίλι (6-1, 6-2), ενώ στο διπλό οι Γκονζάλες και Μολτένι κέρδισαν τους Πουρτσελάτζε και Κεμαλάτζε επίσης με 2-0 (6-1, 6-2).

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα