Ναδάλ: «Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες μετά τον τραυματισμό μου»

Newsroom
Ναδάλ: «Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες μετά τον τραυματισμό μου»
Συνειδητοποιημένος για το μέλλον της καριέρας του ο Ράφα Ναδάλ όπως δείχνει στις δηλώσεις του λίγο πριν επιστρέψει στα court.

Σήμερα στις 17:00 ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει την επανεμφάνισή του σε αγώνα έπειτα από 4,5 μήνες.

Θα αντιμετωπίσει τον Αντι Μάρεϊ στο τουρνουά επίδειξης του Αμπου Ντάμπι, που για τον Ισπανό είναι ένα τεστ πριν το Tour στην Αυστραλία.

Ο Ναδάλ, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στη δράση, τόνισε φανερά συνειδητοποιημένος, πως δεν έχει μεγάλες προσδοκίες πλέον μετά τον τελευταίο του τραυματισμό και την επέμβαση που έκανε.

«Φυσικά νιώθω καλύτερα, αν δεν ένιωθα δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα, αλλά ξέρω πως μια επιστροφή δεν είναι εύκολη. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

«Η μόνη προσδοκία μου είναι να παίξω εδώ, μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό ξανά, να νιώσω πως αγωνίζομαι ξανά απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες και να το απολαύσω. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, ειλικρινά, οπότε και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι πολύ καλά νέα» πρόσθεσε ο Ναδάλ.

«Ελπίζω πως το πόδι θα είναι όλο και καλύτερα, μέχρι να βρεθώ ξανά στο επίπεδο που θέλω. Αν καταφέρω να αγωνιστώ ξανά χωρίς περιορισμούς, τότε θα παλέψω ξανά για όλα τα τουρνουά, αυτός είναι ο στόχος. Αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο» ανέφερε ακόμη.

Ο κάτοχος 20 τίτλων σε grand slam θα πάει στη Μελβούρνη όπου θα αγωνιστεί σε 250άρι τουρνουά πριν το Australian Open.

«Αν όλα πάνε καλά, θα παίξω σε ένα τουρνουά πριν από το Australian Open και θα δώσω δυο αγώνες εδώ. Οι ώρες που θα αγωνιστώ σε ανταγωνιστικό επίπεδο δεν θα είναι λοιπόν και τόσες πολλές, για ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά όπως η Αυστραλία» σχολίασε ο Ναδάλ που παραδέχτηκε επίσης πως μαζί με τον Φέντερερ θα μείνουν πίσω από τον Τζόκοβιτς σε τίτλους σε grand slam.

«Εγώ και ο Ρότζερ είμαστε εκτός για μεγάλο διάστημα. Φυσικά και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούμε, αλλά οι πιθανότητες του Νόβακ είναι πολύ μεγαλύτερες για να μας ξεπεράσει» είπε.

 

Τελευταία Νέα