Κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με θέμα την ψυχική υγεία η Αντρεέεσκου

Newsroom
Κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με θέμα την ψυχική υγεία η Αντρεέεσκου
Το βιβλίο με τίτλο «Bibi’s Got Game» θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022 και είναι μια ιστορία μιας τενίστριας που ψάχνει τα βαθιά νοήματα της ζωής.

Συγγραφέας στα 21 της χρόνια έγινε η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Η τενίστρια από τον Καναδά που το 2019 κέρδισε στον τελικό του US Open την Σερένα Ουίλιαμς και έφτασε στην κορυφή αποφάσισε να γράψει μια ωραία ιστορία για να περάσει τα δικά της μηνύματα στον κόσμο και ειδικά στους νέους.

Το βιβλίο της που θα είναι εικονογραφημένο θα έχει τον τίτλο «Bibi’s Got Game» και η Μπιάνκα που έχει καταγωγή από την Ρουμανία εξηγεί για την κεντρική ιδέα του: «Δεν θα ήθελα να νομίζει κάποιος πως είναι η ιστορία μιας τενίστριας και τίποτα άλλο».

Η ηρωίδα του βιβλίου είναι η Μπίμπι. Μια τενίστρια νεαρής ηλικίας που έχει μεγάλο ταλέντο το οποίο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού εξετάζει υπό άλλο πρίσμα τη ζωή και το μέλλον της.

Η συγγραφέας εξηγεί τι θέλει να "περάσει" μέσα από το βιβλίο της: «Ήθελα να δημιουργήσω κάτι, που θα μείνει στο χρόνο και θα δώσει πολλαπλά μηνύματα, με αφορμή την οικογένεια και την ψυχική υγεία του καθενός. Είτε στον αθλητισμό, είτε οπουδήποτε αλλού».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα