Κλείνει το πρόγραμμα ο Τσιτσιπάς με τον Φονίνι

Κώστας Ευθυμιάδης
Κλείνει το πρόγραμμα ο Τσιτσιπάς με τον Φονίνι
Τελευταίο ματς στο πρόγραμμα της ημέρας αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φάμπιο Φονίνι.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Φάμπιο Φονίνι στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Στο πρόγραμμα που ξεκινά σήμερα στις 9 το βράδυ (Ελλάδος) ο Τσιτσιπάς με τον Ιταλό έχουν οριστεί να παίξουν στο τελευταίο ματς του προγράμματος στο κεντρικό court.
Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει στην καλύτερη στις 05:30 το πρωί της Τετάρτης, καθώς το προηγούμενο ματς, αυτό των Κέρμπερ και Τομλγιάνοβιτς, έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.

Ετσι, δεν προβλέπεται να αρχίσει πριν τις 05:30 ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Ιταλό τον οποίο στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει δύο φορές και έχει κερδίσει άνετα αμφότερες.
Στο κεντρικό γήπεδο το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Πέγκουλα - Σβιτόλινα, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις της Φερνάντες με την Ρότζερς, και του Μάρεϊ με τον Ζβέρεφ, στο πιο ενδιαφέρον ματς του προγράμματος.

Το απόγευμα (τοπική ώρα) θα γίνουν τα ματς της Κέρμπερ και του Τσιτσιπά.

Στο Staduim 2 θα γίνουν ωραίες αναμετρήσεις, με τον Μπερετίνι να αντιμετωπίζει τον Φριτζ, τον Κατσάνοφ κόντρα στον Καρένο Μπούστα και τον Αντερσον με τον Μονφίς, ενώ στα άλλα γήπεδα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αζαρένκα - Σάσνοβιτς, Οσταπένκο - Σβίοντεκ στις γυναίκες και Γκαρίν - Ντε Μινόρ στους άνδρες.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα