Η Μουγκουρούθα τον τίτλο στο Σικάγο

Newsroom
Η Μουγκουρούθα τον τίτλο στο Σικάγο
Η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα κέρδισε στον τελικό την Ονς Τζαμπέρ με 2-1 σετ σε παιχνίδι που ενδιέφερε και την Σάκκαρη λόγω WTA Finals.

Τον δεύτερο τίτλο της στην φετινή σεζόν κατέκτησε η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα. Κόντρα στην Ονς Τζαμπέρ σήκωσε το τρόπαιο στο Σικάγο καθώς κέρδισε με 2-1 σετ κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή (3-6, 6-3, 6-0) σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Ο τίτλος πρόσφερε και πολύ σημαντικούς πόντους στην ίδια στο race καθώς τόσο η Ισπανίδα όσο και η Τζαμπέρ είναι μέσα στο κόλπο για την Γουαδαλαχάρα και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ενδιέφερε άμεσα και την Μαρία Σάκκαρη που προετοιμάζεται για το Ιντιαν Γουέλς.

Η Σάκκαρη είναι στην 5η θέση, μόλις έξι βαθμούς πάνω από την Ισπανίδα, με την Τζαμπέρ να είναι στην ένατη και εκτός για μία θέση, αλλά με δεδομένο πως η 8η στο race Ναόμι Οσάκα δεν θα κατέβει στο Μεξικό, μπαίνει ως τελευταία αυτή τη στιγμή. Εχει και «μαξιλάρι» 247 βαθμών από την Ελίζ Μέρτενς που ακολουθεί στην 10η θέση, με το Ιντιαν Γουελς τις επόμενες ημέρες να κρίνει πολλά για το WTA Finals μιας και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν.

@Photo credits: WTA
 

Τελευταία Νέα