Ο Τσιτσιπάς κόντρα σε Ρουντ με «έπαθλο» τα ημιτελικά στο Τορόντο

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τσιτσιπάς κόντρα σε Ρουντ με «έπαθλο» τα ημιτελικά στο Τορόντο
Ο Κάσπερ Ρουντ είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά σήμερα στα προημιτελικά του National Bank Open (19:00, CosmoteSportTV 6).

Ενας αντίπαλος που παίζει σταθερά καλά σε όλα τα τουρνουά, είναι ο σημερινός για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ είναι το επόμενο εμπόδιο για τον Ελληνα τενίστα που θέλει να φτάσει ξανά στα ημιτελικά του τουρνουά στο Τορόντο και για να το πετύχει θα πρέπει να το κάνει απέναντι στο Νο12 του κόσμου (19:00, CosmoteSportTV 6).

Ο Τσιτσιπάς μετά το εξαιρετικό του ματς κόντρα στον Κατσάνοφ, δείχνει πως είναι σε θέση να διεκδικήσει για δεύτερη φορά την παρουσία του στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά, κάτι που είχε πετύχει και το 2018 όταν και έχασε από τον Ναδάλ.

Ο Ρουντ ωστόσο δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα, κάτι που αναγνώρισε κι ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Κατσάνοφ.

«Πάει πολύ καλά τελευταία, είχε εκπληκτική χωμάτινη σεζόν και είναι μέσα στους 3 καλύτερους για φέτος σ' αυτή την επιφάνεια. Σερβίρει καλά και έχει εξαιρετική πρώτη μπάλα. Πρέπει να το προσέξω αυτό και να ασκήσω περισσότερη πίεση. Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγαλώσαμε παίζοντας μαζί. Το να αντιμετωπίζω παίκτες της ηλικίας μου είναι αρκετά έντονο» είπε.

Ο Ρουντ ήταν και ο νικητής εξάλλου στην μοναδική τους αναμέτρηση σε επίπεδο ανδρών. Ήταν φέτος στην φάση των «16» στο Masters της Μαδρίτης, όπου ο Νορβηγός επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Ο νικητής του αγώνα θα βρει στα ημιτελικά τον νικητή από την αναμέτρηση Μπαουτίστα Αγκούτ- Οπέλκα.

 

Τελευταία Νέα