Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στην 5η θέση η εθνική στο ελεύθερο ομαδικό

Newsroom
Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στην 5η θέση η εθνική στο ελεύθερο ομαδικό

bet365

Η ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Κεμπέκ με την 5η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού.

Mε την κατάκτηση της 5ης θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού από την εθνική ομάδα, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, στο Κεμπέκ του Καναδά.

Η εθνική ομάδα με τις Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, βαθμολογήθηκε με 85,2000 β. και κατετάγη 5η στον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 89,3000β., που ξεπέρασε στον τελικό για χιλιοστά του βαθμού την Ιαπωνία που πήρε το ασημένιο με 89,2333β. και το χάλκινο η Ιταλία με 86,9333β. ενώ στην 4η θέση ήταν η Γαλλία με 86,1000β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα