Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Τελικός για το νέο ντουέτο των Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Τελικός για το νέο ντουέτο των Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

bet365

Πρεμιέρα σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση έκαναν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο.

Με την πρόκριση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο στην καλλιτεχνική κολύμβηση συνδύασαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου την πρώτη τους παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Μετείχαν στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος, βαθμολογήθηκαν με 89,3667 β. και με την 6η καλύτερη καλύτερη επίδοση μπήκαν στη 12άδα του τελικού, που θα γίνει την Πέμπτη (23/6, 17:00).

Μετά την αποχώρηση της Εβελίνας Παπάζογλου, η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα επέλεξε την Σοφία Μαλκογεώργου για να αποτελέσουν το νέο ντουέτο για την εθνική ομάδα.

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήραν οι αδελφές Γουάνγκ από την Κίνα με 94,5667 β., τη δεύτερη οι Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεκσίιβα με 94,0000 β. και την τρίτη οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που εκπροσωπούν την Αυστρία, με 92,0667 β. και οι οποίες διεκδικούν ακόμα ένα μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο στο τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο.

 

Τελευταία Νέα