Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού

bet365

O Ολυμπιακός «χτενίζει» την ελληνική αγορά ενόψει του καλοκαιριού. Το gazzetta.gr αναλύει ποιοι είναι σε πρώτο πλάνο, ποιοι αρέσουν και ποια ονόματα από το εξωτερικό θα απασχολήσουν ξανά.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για 8 - 15 αποχωρήσεις και άλλες τόσες προσθήκες. Είναι δεδομένο πως στο ρόστερ του πεϊραικού συλλόγου οι αλλαγές θα είναι αρκετές και αυτό είναι ανεξάρτητο από τις τροποποιήσεις που θα γίνουν σε άλλα επίπεδα και καίριες θέσεις. Σε πρώτο πλάνο για το καλοκαίρι από την Ελλάδα συνεχίζουν να είναι παίκτες όπως ο Μπεν και ο Τζανδάρης ενώ υπάρχουν και οι δανεικοί αλλά και οι λύσεις από το εξωτερικό. Ας δούμε λοιπόν τις «ερυθρόλευκες» επιλογές από όλες τις ομάδες αλλά και τα ονόματα που επανέρχονται από την αγορά του εξωτερικού:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο γεννημένος το 1993, Δημήτρης Κουρμπέλης, που είναι αμυντικό χαφ παρακολουθείται εδώ και δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής παίκτης του Αστέρα παραμένει στα υπ' όψιν των Πειραιωτών και... σκανάρεται ακόμα ενώ κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί μαζί του και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Από εκεί και έπειτα οι Λατίνοι των Αρκάδων πάντα... τραβούσαν τους πρωταθλητές. Παίκτες με την ποιότητα των Ρόλε, Μάσα και Μπαράλες δεσπόζουν. Τέλος υπάρχει και ο Γιαννώτας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στους Περιστεριώτες ο Ολυμπιακός έχει δικό του παίκτη, τον Τάσο Καραμάνο, που το 2014 σκόραρε κατά των Πειραιωτών. Έκτοτε όμως ο χρόνος του περιοριζόταν διαρκώς και είναι ένα μεγάλο... ερωτηματικό για το καλοκαίρι. Ο Ατρόμητος βέβαια έχει αρκετούς παίκτες που είναι σημεία αναφοράς στο ρόστερ του. Από την άλλη ο Θανάσης Παπάζογλου που δόθηκε στον σύλλογο της δυτικής όχθης στο πλαίσιο της μεταγραφής του Καραμάνου πολύ δύσκολα θα γύριζε στο Λιμάνι...

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Μπεν που δεν υπέγραψε... ποτέ το νέο του συμβόλαιο με την Βέροια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και μετά. Κρούση στον ποδοσφαιριστή είχε κάνει ο ΠΑΟΚ που εισέπραξε δύο φορές αρνητική απάντηση. Από τις υπόλοιπες μονάδες της ομάδας της Ημαθίας ένας παίκτης άξιος αναφοράς είναι ο Κενάν Μπαργκάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οι Μανώλης Τζανακάκης, Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Μάικλ Ολαϊτάν είναι οι τρεις δανεικοί του Εργοτέλη. Οι δύο πρώτοι δύσκολα θα βρουν ξανά θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών. Ο Ολαϊτάν έχει σαφώς πιο πολλές πιθανότητες να είναι στην προετοιμασία και να δώσει την... μάχη του για μία θέση στο έμψυχο δυναμικό της νέας χρονιάς. Από τους υπόλοιπους παίκτες αρέσει εδώ καιρό ο Γιουσούφ ενώ δεν έχει ξεχαστεί ο Γκέντσογλου.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Ο Σενεγαλέζος μέσος Πολ Κεϊτά είναι ένα ακόμα όνομα που απασχολεί τον Ολυμπιακό από την εγχώρια αφορά. Ο άσος της Καλλονής είναι μία ακόμα επιλογή ενόψει του καλοκαιριού για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου και πάλι θα υπάρξουν... τροποποιήσεις... Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν παρακολουθήσει σε τουλάχιστον τρεις αγώνες στην τρέχουσα περίοδο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εδώ βρίσκεται φυσικά ο παίκτης για τον οποίο έγινε μεγάλη προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο κάποιοι διαρρέουν πως μπορεί να βρεθεί στον Ολυμπιακό πιο νωρίς από τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον Λεβαδειακό. Έχουν... τσεκαριστεί ακόμα οι Κατίδης και Μιλιάζες ενώ σκανάρεται ξανά ο δανεικός Πελέ. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει ξανά ο Βούκσεβιτς, που πριν από χρόνια είχε βρεθεί μία... ανάσα από το deal με τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό τους έχουν δει εν δράσει από κοντά όλους αυτούς φέτος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι Κέβιν, Βιγιαφάνιες και Μαρτίνες είναι στην λίστα του Ολυμπιακού. Ειδικά ο Βιγιαφάνιες δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος. Ο πειραϊκός σύλλογος τον είχε εντοπίσει χρόνια πριν όταν έπαιζε ακόμα στην Ιντεπεντιέντε αλλά δεν προχώρησε ποτέ στην απόκτησή του. Και τους τρεις τους έχουν δει από κοντά οι άνθρωποι της ομάδας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Ίγκορ κάνει και φέτος μία καλή χρονιά με την φανέλα του Πανθρακικού. Ως εκ τούτου τον έχει ξεχωρίσει και ο Ολυμπιακός καθώς και άλλες ομάδες...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει με δανεισμό στον Πανιώνιο τον Κολοβό και τον Καθάριο. Ο πρώτος θα γυρίσει και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην προετοιμασία. Για τον δεύτερο μόνο πιθανό δεν είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΠΑΟΚ

Παρά τις διαψεύσεις που διαδέχονται η μία την άλλη οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να ασχολείται... ζεστά με τον Τζανδάρη. Πριν από λίγο καιρό υπήρξε η διαρροή πως η περίπτωσή του δεν θα... περπατήσει, όμως το όνομά του επανέρχεται σιγά σιγά. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο μέσο, για τον οποίο υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μέσος είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Χαρίση, με τον οποίο φέρεται να έχει καταπιαστεί και ο ΠΑΟΚ. Από τους παίκτες του άξονα της ομάδας των Ιωαννίνων θετικό πρόσημο και πάλι έχει ο Τσουκαλάς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Μπανανά είναι μία περίπτωση που έχει σημειωθεί στο... μπλοκάκι του Περέιρα για το κέντρο της άμυνας. Οι Μιλούνοβιτς και Τετέ είναι ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που έχουν... καταγραφεί.

ΞΑΝΘΗ

Η υπόθεση του Γούτα εμφανίζεται άκρως προχωρημένη για τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετές ημέρες. Εκτός από τον νεαρό στόπερ της ακριτικής ομάδας -για τον οποίο υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό- στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπέρτος και Βασιλακάκης, που είναι στα υπ' όψιν των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εκτός από την ελληνική αγορά στο Λιμάνι ετοιμάζονται από τώρα και για τα... χτυπήματά τους στο εξωτερικό. Με δεδομένο πως ο Σαντάνα φεύγει ο Νέτο επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για την άμυνα ενώ ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Περέιρα είναι ο Σαπουνάρου. Για το κέντρο υπάρχει ξανά η λύση του Ντιόπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα