Στα Χανιά οι Περέιρα και Ισά

Δημήτρης Τομαράς
Στα Χανιά οι Περέιρα και Ισά

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα με τον Πιέρ Ισά είναι στα Περιβόλια για να δουν τον Μπανανά καθώς και άλλους παίκτες. Μαζί τους και ο Αντώνης Λεμονάκης.

Ο Πορτογάλος προπονητής μετέβη την Δευτέρα στα Χανιά όπου συνοδευόμενος από τον Ισά αλλά και τον Λεμονάκη, είδε εν δράσει τον Μπανανά καθώς και άλλους παίκτες. Ο αμυντικός του Πλατανιά που παίζει αυτήν την ώρα κόντρα στον Εργοτέλη είναι μία από τις... ελληνικές λύσεις που κοιτάζει ο Ολυμπιακός. Εάν και εφόσον γίνει κίνηση για τον στόπερ των Χανιωτών πάντως θα είναι ως μία έξτρα λύση και όχι η επιλογή της πρώτης γραμμής για την οποία κάνει προσπάθειες ο πειραϊκός σύλλογος. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν τσεκάρει και πάλι τον Γιαγιά Μπανανά. Είναι όμως η πρώτη φορά που ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ περνάει από το μικροσκόπιο του Βίτορ Περέιρα. Γενικά ο Πορτογάλος πάντως έχει θετική γνώμη για τον Μπανανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα