«Κατσάδα» Μίτσελ στα αποδυτήρια

«Κατσάδα» Μίτσελ στα αποδυτήρια

«Κατσάδα» Μίτσελ στα αποδυτήρια

bet365

Πολλά παράπονα από την εμφάνιση όλων των παικτών του είχε ο Μίτσελ, τόσο στην ανάπαυλα του ντέρμπι, όσο και μετά τη λήξη, με τον Μανωλά να τα... ακούει ωστόσο περισσότερο για το πρώτο γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων του χθεσινού αγώνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία πολύ βαριά ήττα από τον μεγάλο τους αντίπαλο. Όπως είναι φυσικό ο Μίτσελ ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του και τα παράπονά του αφορούσαν όλους τους παίκτες του.

Δεν πίστευσε σε αυτά που έβλεπε ο Ισπανός που τους «κατσάδιασε» για τα... καλά στο ημίχρονο θέλοντας να τους αφυπνίσει, για να παρουσιαστούν όπως έπρεπε στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα ζήτησε μεταξύ άλλων από τους μέσους του να βοηθούν περισσότερο στο παιχνίδι και να μην αφήνουν τόσους κενούς χώρους, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ενώ εκείνος που τα... άκουσε περισσότερο ήταν ο Κώστας Μανωλάς, λόγω του λάθους του στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα