Kαρμέλο: Σαν το παλιό καλό κρασί! (pics & vids)

Kαρμέλο: Σαν το παλιό καλό κρασί! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Kαρμέλο: Σαν το παλιό καλό κρασί! (pics & vids)

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι έδωσε ακόμα ένα show κόντρα στους Σίξερς και το gazzetta.gr γράφει για τον άνθρωπο που πρέπει να τον σεβόμαστε και να τον απολαμβάνουμε για όσο ακόμα διαρκέσει η σπουδαία καριέρα του.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Λειψία - Άουγκσμπουργκ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η διαδρομή του στο ΝΒΑ είχε τα πάνω του και τα κάτω του.

Πολλοί τον λατρεύουν, άλλοι τον αντιπαθούν. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Καρμέλο Άντονι είναι μεγάλη κλάση παίκτη, σπάνια πάστα σκόρερ και ακόμα και τώρα που έχει πατήσει τα 36 του, μας προσφέρει ακόμα αφορμές να τον αποθεώσουμε.

Το gazzetta.gr τον είδε να κάνει τα... δικά του κόντρα στους Σίξερς και γράφει για ένα παιδί που είναι σαν το παλιό καλό κρασί.

Πήρε... φωτιά και έκαψε τους εξαιρετικούς Σίξερς

Η Φιλαδέλφεια νόμιζε πως θα υποτάξει τους Μπλέιζερς, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο Καρμέλο.

Ο έμπειρος φόργουορντ... κόλλησε 3 σερί τρίποντα, τους έκοψε τα πόδια και πήγε εκ του ασφαλούς την ομάδα του μέχρι τη νίκη.

Μάλιστα μετά την αναμέτρηση, δήλωσε στη συνέντευξη πως έχει στο σπίτι του ένα ποτήρι κρασί να τον περιμένει.

Η Φιλαδέλφεια είναι μέχρι στιγμής η κορυφαία ομάδα στην Ανατολή, όμως ο Καρμέλο δεν ήθελε να τους αφήσει να χαρούν πάλι. Σταμάτησε στους 24 πόντους, 9-15 σουτ και 4 τρίποντα, δείχνοντας στο Πόρτλαντ τον δρόμο της νίκης. Μάλιστα είχε 17 στην τελευταία περίοδο.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα και βοηθά τον Λίλαρντ

Οι Μπλέιζερς είναι αναγκασμένοι να παίζουν χωρίς τον ΜακΚόλουμ (είναι off εδώ και έναν μήνα) και τον Γιουσούφ Νούρκιτς.

Ο ηγέτης Λίλαρντ σίγουρα έχει ανάγκη βοήθεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες και ο Καρμέλο δείχνει ακόμα μια φορά πως είναι εκεί όταν τον χρειαστείς.

Καντέρ και Τρεντ στέκονται στο ύψος τους στο σκοράρισμα, όμως ο Μέλο αποτελεί τον άξιο συμπαραστάτη του Dame στα τελευταία ματς.

Ο Μέλο έχει σκοράρει 20+ πόντους στα 4 από τα 5 τελευταία ματς, όπου οι Μπλέιζερς έχουν 4-1 και ανεβαίνουν στην κατάταξη της Δύσης. Φέτος μετρά 12.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 45% τρίποντα σε 23.8 λεπτά μέσο όρο.

Θα μπει στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ

Σε όλη του την καριέρα ήταν ένας χαρισματικός σκόρερ. Και όπως όλα δείχνουν όταν τελείωσει την μπασκετική του σταδιοδρομία θα είναι μέσα στους 10 κορυφαίους σε αυτό το κομμάτι

Ο Μέλο μετά τη νίκη του Πόρτλαντ επί των Μάτζικ, κατάφερε να ξεπεράσει τον Όσκαρ Ρόμπερτσον και να βρεθεί στην 12η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία. Μετά την 24άρα κόντρα στους Σίξερς που ήταν και season high ανέβηκε κι άλλο και πλέον στόχος του είναι να αφήσει πίσω του και τον Χακίμ Ολάζουον.

Η 10η θέση ανήκει στον Έλβιν Χέις με 27.313 και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον ξεπεράσει και αυτόν.

Μπορεί η επιλογή του να πάει από τους Νάγκετς στους Νικς να μην συνοδεύτηκε από δαχτυλίδια, αφού ο ίδιος προτίμησε τα χρήματα από τον τίτλο, ενώ και ο οργανισμός της Νέας Υόρκης ποτέ δεν του έφερε παίκτες για να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ωστόσο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα του Μέλο στο σκοράρισμα και την ποικιλία του στον συγκεκριμένο τομέα.

Σαν το παλιό καλό κρασί

Μετά το ματς με τους Σίξερς, έδωσε συνέντευξη και ανέφερε πως τον περιμένει ένα ποτήρι κρασί στο σπίτι και ανυπομονεί να το απολαύσει.

Η αλήθεια είναι πως ο Μέλο είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Μεγαλώνει, αλλά πάντα έχει αυτές τις στιγμές και τα παιχνίδια που σε συναρπάζει, σε μαγεύει, σου δείχνει την κλάση του και μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του, να της δώσει ψυχολογία και να της χαρίσει τη νίκη. Είναι ξεχωριστός παίκτης, κάτι που δείχνει η θέση του στους all time scorers της λίγκας.

Γνωρίζει πολύ καλά πως είχε το ταλέντο και την ποιότητα να πετύχει πολύ περισσότερα στην καριέρα του και να παίξει σε τελικούς ΝΒΑ, παλεύοντας για το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Σίγουρα θα άλλαζε κάποιες αποφάσεις του αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, όπως η μετακόμιση του στους Νικς. Είναι κρίμα να μην έχει πανηγυρίσει κάποιο πρωτάθλημα και ελπίζουμε πως κάποτε θα έρθει κι αυτή η στιγμή, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο.

 

NBA Τελευταία Νέα