Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας θα δώσει στην ΕΡΤ την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, ως σχολιαστής στον τελικό του Champions League

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας θα δώσει στην ΕΡΤ την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, ως σχολιαστής στον τελικό του Champions League

bet365

Η σεζόν ολοκληρώνεται αύριο για τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και ο 25χρονος διεθνής μπακ θα είναι ο... επίτιμος καλεσμένος της ΕΡΤ το προσεχές Σάββατο, για τον σχολιασμό του τελικού του Champions League, Μαν. Σίτι - Τσέλσι.

Πέρασαν εννέα μήνες από τη σημαντικότερη μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια. Ηταν Δευτέρα, 10 Αυγούστου, όταν η (πρωταθλήτρια τότε) Λίβερπουλ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό και έκτοτε τον 25χρονο αριστερό μπακ ελάχιστα τον ακούσαμε να μιλά είτε για τη μεταγραφή του, είτε για την πορεία του στην καινούρια ομάδα του.

Η σεζόν ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή, 23/5) για τη Λίβερπουλ που προσπαθεί έστω και στο τέλος να «γλυκάνει» με την 4η θέση (στους ομίλους του Champions League) την πίκρα της μετριότατης και προβληματικής αγωνιστικής περιόδου και ο διεθνής αμυντικός έξι μέρες μετά θα μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως και για τη μεταγραφή και για την εφετινή σεζόν του στη Λίβερπουλ. Ως καλεσμένος της ΕΡΤ το προσεχές Σάββατο, για τον σχολιασμό του τελικού του Champions League στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Επισημαίνεται ότι ο Τσιμίκας εφέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε επτά ματς της Λίβερπουλ.

  • Ενα, ως βασικός στο Κύπελλο (Λίνκολν – Λίβερπουλ 2-7), για 90 λεπτά.

  • Δυο, ως αλλαγή, στην Premier League: Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι 1-4 (αλλαγή στο 85' αντί του Ρόμπερτσον) και Μπέρνλι – Λίβερπουλ 0-3 (αλλαγή στο 92' αντί του Μανέ)

  • Τέσσερα στο Champions League: Ως αλλαγή στο Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-5 (8 λεπτά) και στο Λίβερπουλ – Λειψία 2-0 (στο 90') και ως βασικός στο Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-2 και στο Μίντιλαντ – Λίβεπρουλ 1-1 (σε αμφότερα για 61 λεπτά).

Ο βασικός... Iron Man Αντι Ρόμπερτσον έχει 48 ματς εφέτος: αξιοθαύμαστη σταθερότητα, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας είχε 49 ματς πέρυσι και 48 πρόπερσι μόνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα