Open Sport το Σαββατοκύριακο με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Open Sport το Σαββατοκύριακο με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

bet365

Η δημοφιλής αθλητική εκπομπή κάνει focus αυτό το Σαββατοκύριακο στο σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Ο Μανώλης Σφακάκης και η δημοσιογραφική ομάδα του Open Sport θα μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τις σκέψεις των δύο προπονητών για τις επιλογές των ενδεκάδων που θα παρατάξουν στην Τούμπα, καθώς και αφιέρωμα στα σημαντικότερα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία 30 χρόνια!
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γρηγόρης Ατρείδης θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερώσουν τους τηλεθεατές της εκπομπής για το κλίμα και τα τελευταία νέα τόσο την παραμονή του αγώνα όσο και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς που περιμένει όλη η Ελλάδα.
Εκτός από το ντέρμπι, το μενού του Open Sport για αυτό το Σάββατο περιλαμβάνει πολλούς ακόμη λόγους για να συντονιστούν με το Open στις 13:30 οι φίλοι του αθλητισμού:
- Οι λόγοι που οδήγησαν στο ξέσπασμα του Δώνη και οι σκέψεις του Καρέρα ενόψει ΟΦΗ.
- Ρεπορτάζ από τους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και από τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ κόντρα στη Βουλγαρία.
- Highlights από τους αγώνες του Champions και του Europa League και τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας από όλο τον κόσμο.
- Η υπόθεση-σοκ της δυσφήμισης των παικτών της Μπαρτσελόνα στα social media με εντολή της διοίκησης και η μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ που ετοιμάζει ο Βενγκέρ στη FIFA.
- Αφιέρωμα στον θρυλικό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Γκρεγκ που επέζησε από το αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.
- Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής για να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο.
Και την Κυριακή, highlights και ρεπορτάζ από τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός και Λαμία-Αρης και 30 λεπτά με γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, με έμφαση στο θέαμα, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:30 στο Open Sport με τον Μανώλη Σφακάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα