Μας έβαλαν στο κρεβάτι τους!
Λοιπόν, δεν ξέρω πως τα περάσατε εσείς τις εορταστικές μέρες, αλλά η Λόλα τα πέρασε περίφημα. Κατόπιν ώριμης σκέψης, θέλει να σας συμβουλέψει να μείνετε στο σπίτι την Πρωτοχρονιά, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Αυτές οι νυχτερινές συναρθρώσεις έχουν αρχίσει να γίνονται κουραστικές. Φιλενάδα μου, μετά απ’ όσα είδε να συμβαίνουν γύρω της η Λόλα, δύο συμπεράσματα έχει βγάλει… Το πρώτο είναι πως οι άνθρωποι είτε έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη από διασκέδαση ή πολύ κακό γούστο! Το δεύτερο είναι πως οι περισσότεροι ίσως μεγάλου φόρτου εργασίας ή πολύωρης δουλειάς τείνουν να γίνονται όλο και λιγότεροι εξυπηρετικοί. Ας ελπίζουμε πως θα αλλάξουν όλα με την καινούργια χρονιά. Όπως είπες κι εσύ, άλλωστε, η ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Μόνο ο συνταξιούχος σου θα την κερδίσει!!! Χαχαχαχα!
Χριστούγεννα με τους Γκηλιάδη!
Αργήσαμε να τους κάνουμε τα βαφτίσια, όμως αφού επιμένουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα, τους χρωστάμε ένα δικό τους όνομα. Έτσι από ‘δω και στο εξής η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου θα είναι το ζεύγος Γκηλιάδη! Είναι και επίκαιρο τώρα με τις γιορτές και τα γκι, οπότε κρίνω πως είναι απολύτως πετυχημένο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και η διάσημη τραγουδίστρια είναι όλο πιο ερωτευμένοι, όλο πιο ευτυχισμένοι και αποφασίζουν να το μοιράζονται μαζί μας όλο και περισσότερο.
Η Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε, λοιπόν, στο «Instagram» με τον καλό της ξαπλωμένο στο κρεβάτι τους και ημίγυμνο με την ίδια να φαίνεται στο βάθος. Τώρα, το μυστήριο είναι ποιος την τράβηξε τη φωτογραφία με τους δύο να φαίνονται σε απολύτως φυσιολογικές πόζες και στιγμές. Επίσης, έχουμε ακόμα μια φωτογραφία του Έλληνα μέσου, ο οποίος ανέβασε με ένα μικρό παιδί, δείχνοντας ίσως πως είναι έτοιμος να γίνει πατέρας!
Η εξομολόγηση της Γωγώς!
Κι από τον Σάββα που είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, πάμε στη Γωγώ Μαστροκώστα που είναι μητέρα και θέλει να φέρει στον κόσμο και δεύτερο παιδί. Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη σχέση της με τον προπονητής της ΑΕΚ. Συνοπτικά τα όσα είπε:
Για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μανούλα:
«Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να μου δώσει το πράσινο φως. Δεν αρκεί μόνο αυτό όμως, γιατί όταν έχεις περάσει κάποια περιπέτεια και ο οργανισμός σου έχει βαλθεί από φάρμακα, έχεις κι άλλες συνέπειες. Θέλω να δώσω παιδιά στον άντρα μου. Μακάρι… θα δούμε! Σαφώς και θέλει κι αυτός».
Για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του:
«Είμαστε πάνω από εφτά χρόνια μαζί με τον άντρα μου. Μετά από εφτά χρόνια αισθάνομαι το ίδιο ερωτευμένη με τον άνδρα μου. Την ίδια καψούρα. Τον βλέπω και νιώθω κάποιες στιγμές ότι είναι όπως τον πρωτογνώρισα. Έχω το ίδιο σκίρτημα!»
Για το πώς μπορεί να κρατήσει μια γυναίκα ένα γάμο ζωντανό:
«Η γυναίκα είναι αυτή που κρατά και διαλύει ένα σπίτι. Η υπερβολική ανεξαρτησία των γυναικών φταίει για τα πολλά διαζύγια. Το πιο εύκολο είναι να χωρίσεις. Η μαγκιά είναι να κρατήσεις τη σχέση σου. Η εμφάνιση είναι το τελευταίο κομμάτι που μπορεί να κρατήσει μια σχέση δυνατή. Πρέπει να νιώσει ο άνδρας ότι τον νοιάζεσαι, τον περιποιείσαι, τον σέβεσαι».
Για το πώς αντιδρούσε αν μάθαινε ότι ο Τραϊανός Δέλλας την είχε απατήσει:
«Όταν ήμουν πιο μικρή σε αυτό το θέμα ήμουν απόλυτη και τρελή, σε βαθμό παράνοιας και ταχυπαλμίας. Μεγαλώνοντας έχω ηρεμήσει, αλλά δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα και ο άντρας μου. Γι’ αυτό ίσως έχω ηρεμήσει».
Τώρα, ηρέμησε και η Λόλα, ηρέμησαν και η μπουμπού με τη μπουμπού που κέρδισαν τον πόλεμο του γαρυφάλλου. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και ραντεβού πάλι τη Δευτέρα με περισσότερα νέα!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

