Ρεάλ - ΑΕΚ 2-2 το 2002 (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ - ΑΕΚ 2-2 το 2002 (vid)

bet365

Πέρασαν 15 χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά της ΑΕΚ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όταν κατάφερε να γυρίσει στο ματς απέναντι στη Ρεάλ και από το 2-0 του ημιχρόνου να πάρει τον βαθμό με το τελικό 2-2!

Οι Ρονάλντο και ΜακΜάναμαν είχαν δώσει προβάδισμα ασφαλείας στους «μερένγκες» στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών, τη νύχτα της 22ας Οκτωβρίου του 2002, ωστόσο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και θα κυνηγούσε το ματς μέχρι τέλους.

Εβερτον – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Σεντένο ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, ακολουθώντας τον Κατσουράνη, ο οποίος στο 75' είχε μειώσει και είχε δώσει δύναμη και θάρρος στην «Ένωση» για να παίξει τα ρέστα της στον αγωνιστικό χώρο του «Μπερναμπέου».

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Ρεάλ είχε αποτύχει να πάρει νίκη και στο «Νίκος Γκούμας», όπου οι δύο ομάδες είχαν ολοκληρώσει το ματς στο εντυπωσιακό 3-3!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγέρα, Ρ. Κάρλος (75’ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61’ Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82’ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο

ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69’ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54’ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54’ Ιβιτς)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα