Τα triple-doubles και οι Γιάννηδες! (vids)

Τα triple-doubles και οι Γιάννηδες! (vids)

Gazzetta team
Τα triple-doubles και οι Γιάννηδες! (vids)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν σημειώσει ήδη δυο triple-doubles στο κινεζικό πρωτάθλημα και το ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας σε κάθε ευκαιρία ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 μετά από τη νίκη επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα κι έτσι οι αγώνες στο πέμπτο «παράθυρο» κόντρα στη Γερμανία (30/11, εντός) και τη Σερβία (3/12, εκτός) αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποτελεί μια εκ των τεσσάρων ομάδων από την ευρωπαϊκή ζώνη που έχουν σφραγίσει εισιτήριο για τη διοργάνωση της Κίνας μαζί με τις Τσεχία, Γερμανία, Λιθουανία ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... μοιράζουν triple-doubles και λόγους αισιοδοξίας για την ελληνική ομάδα!

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 24 πόντους με 4/4 βολές, 4/11 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ για τη Ζεγιάνγκ στο 125-103 επί της Τιανγίν. Ήταν το δεύτερο εφετινό triple double για τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος έκλεισε πρόσφατα τα 35, αφού στις 4 Νοεμβρίου μέτρησε 32 πόντους, 18 ριμπάουντ και 11 ασίστ στη νίκη με 132-94 επό της Μπεϊκόνγκ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει μεν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τα προηγούμενα τρία χρόνια ωστόσο οδηγεί εκ του ασφαλούς τα «Ελάφια» που φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Ανατολή με ρεκόρ 13-4. Ο Greek Freak έχει καταγράψει ήδη δυο triple-doubles, αρχικώς στη νίκη με 123-108 επί των Σίξερς, μετρώντας 32 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Στις 5 Νοεμβρίου έκανε triple-double σε τρεις περιόδους, στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Κινγκς, έχοντας 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Ο ηγέτης του Μιλγουόκι... φλερτάρει πολλές φορές με το να γίνει «τριπλός», ενισχύοντας την υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP!

Οι δυο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής ομάδας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 μετρούν συνεχή limit ups κι αναμένεται να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την «Επίσημη Αγαπημένη» στα γήπεδα της Κίνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα