Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με ισοπαλίες

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με ισοπαλίες

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μεγάλο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, με το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, ενδεχομένως να κρίνει και τον τίτλο. Σε περίπτωση που η Σίτι επικρατήσει, περνάει στην πρώτη θέση της κατάταξης και τα πάντα αναφορικά με την κατάκτηση της διοργάνωσης, θα εξαρτώνται από αυτή. Οι «σίτιζενς» και βάσει φόρμας δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή, όμως είναι ένα σημείο χωρίς στοιχηματική αξία.

Πλην του «τελικού», ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι παρουσιάζει ο ημιτελικός Κυπέλλου στην Ιταλία μεταξύ Μίλαν –Λάτσιο. Είναι το τέταρτο φετινό μεταξύ τους ματς. Στον πρώτο αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0), αποτέλεσμα που δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στη Μίλαν, από τη στιγμή που αγωνίζεται εντός. Αν μπορούμε πάντως να βρούμε κοινά σημεία σε όλα τα μεταξύ τους φέτος, είναι πως κρίθηκαν στις λεπτομέρειες (0-0, 1-1 στην έδρα της Λάτσιο, 1-0 σε αυτή της Μίλαν). Λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, μοιάζει πολύ λογικό το ενδεχόμενο και σήμερα οι δύο αντίπαλοι να είναι προσεκτικοί, ιδίως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Επιλέγουμε το Χ ημίχρονο, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.87 στη Novibet.

Ισορροπημένο μοιάζει και το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και σημειώσει το πρώτο γκολ (εάν και εφόσον), αναμένεται να επικρατήσει. Η Ατλέτικο συνηθίζει να μην δίνει γρήγορο ρυθμό και να είναι ομάδα με πλάνο και υπομονή. Υποδέχεται τη Βαλένθια που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εποχή και δεν είναι έτσι απίθανο οι δύο ομάδες να «αλληλοεξουδετερωθούν».

Περιμένοντας ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ρισκάρουμε με την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται πάνω από τρεις μονάδες στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Με το «Χ» στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και την ισοπαλία στο ημίχρονο στο Μίλαν – Λάτσιο, ολοκληρώνουμε τις επιλογές στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα