Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Αξιοπρεπής εμφάνιση και 22η θέση για την Εμμανουηλίδου

Πηνελόπη Γκιώνη
εμμανουηλιδου

bet365

Αξιοπρεπέσταση κρίνεται η παρουσία της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, την οποία ολοκλήρωσε με την κούρσα της στα ημιτελικά των 200μ.
κοσμοτε

Αποστολή στο Τόκιο: Πηνελόπη Γκιώνη

Την 22η θέση στον κόσμο κατέκτησε η πρωταθλήτρια των σπριντ, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 200μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Τόκιο.

Η 22χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε στην τρίτη ημιτελική σειρά, από τη 5η διαδρομή και τερμάτισε 7η με χρόνο 23.04 και έτσι κατετάγη 22η στο σύνολο.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο Τόκιο η Γκούσιν
ΓΚΟΥΣΙΝ

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου έκανε τρεις αξιοπρεπείς κούρσες στη διοργάνωση και έδειξε πως το επόμενο βήμα στην καριέρα της δεν είναι μακριά.

 

COSMOTE TELEKOM, Υπερήφανος Χορηγός Εθνικής Ομάδας Στίβου

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα